Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen buták a tizenévesek?
Olvasgatva a kérdéseket, meg a válaszokat, durván elkeserítő a kép. Ugye ez nem egy reprezentatív minta?
2-3 hetes együttjárások, meg 14-15 éves kori szexuális élmények, meg "a barátom ránézett a barátnőmre, jaj, akkor most megcsal?" típusú kérdések. A rendszeresen felmerülő vulgáris kifejezésekről ne is beszéljünk.
R
Az a baj, hogy a mostani tinik azt hiszik, hogy az a menő, ha minél hamarabb elveszti a szüzességét, ha több sráccal/csajjal volt mint a haverok. És az ilyen emberek sajnos többségben vannak. Én személy szerint nem vagyok ez a fajta, és szerencsére az osztályomban sem téma a szex. A bnőimmel persze megbeszéljük, de másra ez nem tartozik.
És én is ismerek olyat, hogy ha az egyik csaj pasija ránézett egy másik csajra akkor az megutálta a másik csajt :S.. ez olyan hülye logika.
17/L
11:42-es
Hát ez az! Nálunk középiskolában nem az volt a téma, hogy ki kivel mikor és hogyan. Sőt azok vontak kisebbségben, akiknek volt barátjuk/barátnőjük. Ez a 90-es évek elején volt.
11:50-es
Ebben is van valami :)))
hasonló véleményen vagyok, mint a többiek. itt vagyok már lassan 16 éves, kimondom, hogy nem volt senkim, de nem azért, mert olyan gáz lennék, vagy valami. Volt, hogy majdnem összejöttem egy sráccal, csak az volt a baja, hogy nem én kezdeményeztem stb. Meg ha a környezetemben nincs egy normális hímegyed sem, aki nem csak a szexet, meg minden ilyet hajt, arról nem tehetek. nem leszek trófea, csak azért, mert nekik az a menő, az ilyeneket mind elküldtem melegebb éghajlatra és nem érdekelt, hogy az ő társásaságában ő a követendő példa, a menő , meg a leghelyesebb. az ilyenek miatt vagyok tartózkodó, mert nem lehet megbízni bennük.
meg ezeken akadok ki: koleszba a csajokkal olvastunk fel este egy magazint. mindenki kiakadt, amikor egy 14éves kiscsaj elkezdi, hogy most nem működik jól a szex közte meg a pasija között, pedig régen(!) minden olyan jó volt. könyörgöm hol régen? mi a francot akar a sok hülye 12-13éves, amikor azzal sincs tisztában, hogy mi hohy van? bevallom nekem a szüleim otthon nem tartottak semmiféle felvilágosítást, de ennek ellenére mindent jól tudok, mert kíváncsiságból előre elolvastam a bioszkönyvet, és neten is(biztos forrásokból) utána néztem ennek-annak. szánalmas, amikor valaki 16 évesen megkérdezi, hogy szexeltem a barátommal, de nem védekeztünk, lehetek-e terhes? most ez mi? most szerinte? meg frászt kapok a zsarolsót, meg féltékenykedős nyalizós pasiktól is. SZÁNALOM! facebook-on is van egy olyan, amit szerintem ide is nyogodtan leírhatok: "értem én hogy nagylány vagy, de 12 évesen takarodjál haza aludni" erről ennyit, na pás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!