Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyunk mi nők ilyen naivak és buták?
Van 1 férfi,több mint 1 éve nyújtjuk úgy mond a rétest(Pl hívják őt Lajosnak),nekem volt egy fél éves kapcsolatom mással(Pl hívják Péternek),majdnem esküvő lett belőle,de aztán valami történt esküvő előtt,ami nekem egy jó ürügy volt,ahhoz,h lefújjak mindent,és hazajöjjek...Mi után hazajöttem,rá 2 napra kibékültem a Lajossal,átbeszéltük,h valószínűleg ez részemről mint menekülés volt előle!De Lajos nem tudja viszonozni az érzéseimet,viszont én annyira kötőtök hozzá,hogy így is megfelel!Vagy is azt mondja,h ő nem érez semmit,de akkor miért békültünk ki?Miért keresett mindig amikor nem laktam itthon?Miért jön mindig ha segíteni kell?Ebbe a fél évbe volt neki más valakije,de nem lett a kapcsolatból senki...egy szónak is száz a vége,h mind a ketten próbáljuk más oldalán,volt h "szakítottunk",de 1-2 hét múlva úgy folytattuk,mint ha mi sem történt volna!Lesz belőlünk komoly pár,vagy csak jól megértjük egymást?
Tavaly nyáron amikor kezdődött a románcunk,akkor valami szinten felvállaltuk egymást,de nem történ semmi komoly köztünk,viszont telefonon nagyon sokat tartottuk a kapcsolatot...most történt,de nem tartjuk úgy a kapcsolatot,és nem akarja,h ki tudódjon...Vélemény?
te vagy naiv és buta egyedül :D
kérdésre: ez a pasi nem akar tőled semmit. tényleg semmit. ha ezt megpróbálod elfogadni, könnyebb lesz az élet :)
Tökéletes a kérdés!
Azért vagytok ilyenek, mert az érzelmeitek irányítanak. Az érzelmek fontosak, de optimális döntéseket nem - vagy nagyon ritkán - inspirálnak.
Esetedben adott egy srác, aki nem érez irántad semmit, viszont tökéletesen kijön veled, van mellette egy asszony, ami jó. A kérdés, hogy neked ez így jó e, mert akár biztonságosan, nyugalomban le is élhetitek így az életeteket, de, ha neked ez kevés, akkor ne az iránta érzett kötődésed győzedelmeskedjen a józan ész felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!