Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg hogy higgyen nekem a párom?! (fontos! )

Figyelt kérdés
23L vagyok és a párom el akar hagyni.Van egy közös 2 éves kislányunk.Ő egyébként 25 éves.A tipikus "farkast kiáltó juhászlány" effektus van érvényben nálunk.Én személy szerint sok mindent megbocsátottam neki, mert szeretem őt,feltétel nélkül.Most válságba ért a kapcsolatunk,nagy részben miattam...Sokszor adott esélyt hogy megváltozhassak, mert nagyon hisztis és veszekedős p*csa voltam.De addig amíg meg nem tapasztaltam azt amit ő, addig nem változtam meg tartósan, csak ilyen egy két hétig.Most viszont átéltem édesanyám mellett egy hétig azt, amiről papolt nekem és tudom milyen elviselhetetlen voltam.Nem csak miatta, de magam és a kislányom miatt is meg akarok változni, amit el is kezdtem..A baj csak az, hogy nem hisz nekem.Nem hiszi el hogy meg tudok változni, mert már annyi esélyt adott, hogy elege lett belőle.Hogyan tudnám rávenni ill. meggyőzni arról hogy igenis meg tudok változni???!!
2010. júl. 15. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
sehogy.ha nem hiszi el akkor nem is fogja csak ha látja szóval hajrá;)
2010. júl. 15. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom 3562632 alkalommal próbáltad már neki elmondani és éppen semmire nem mentél vele... akkor talán ideje lenne meg is mutatni, mert ha csak mondod, azzal ugyan ott vagy, mintha nem is mondanád.
2010. júl. 15. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolod szeret még? Nem úgy hangzik. Akkor pedig a kapcsolatnak nincs jövője, kislány ide vagy oda.
2010. júl. 15. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Próbálnám meg is mutatni, mert ugye a puding próbája az evés, de annyira nem hisz bennem hogy esélyt sem ad hogy megmutathassam :( !Mert arra hivatkozik hogy 2 hét múlva megint ugyan az lesz mint eddig.Pedig nem, mert most teljesen átértékelődtek bennem a dolgok.Más a fontossági sorrend számomra.Ez most nem csak egy felszínes gondolat,mint eddig.Átrendeződött bennem minden.Más a felfogásom az élethez...

Sajnos nem tudom őt elengedni...gondolom hogy szeret még valamennyire.

2010. júl. 15. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

velünk ugyanez a helyzet. én másfél éve vagyok a barátommal, és majdnem 1évig hisztiztem meg féltékenykedtem, sőt verekedtem is.

sokszor adott esélyt nekem, h változtassak..de csak 2-3napig tudtam vitamenetesen, stresszmentesen ellenni mellette. aztán már olyan 4-5 hónapja hajtogatta h úgysem tudok megvátozni stb. akármit is mondok

2hónapja vészesebb lett a helyzet, mert kicsit eltávolodtunk, kezdődött a heves viselkedésem, az ütögetés, csapkodás, tiszta agybaj voltam. és visszagondolva elég hüléyn viselkedtem, és sajnálom h bántottam. de ő még ezeket is eltűrte nekem, mert szeret.

2hete normális vagyok, most kicsit kezd olvadni a jég.

nem ígérgetek neki semmit, csak uralkodok magamon.

at mondja h már előre tudja, h ez csak egy ideiglenes dolog, aztán ismét hülye leszek..

próbálom tartani a "színvonalat" de tényleg..

mert már kezdtem úgy érezni h totál nem szeret..

már kezd kinyílni megint:) de még mindig vannak kétségeim..

úgy vagyok vele, h mivel ő ilyen türelmes volt velem, nekem is annak kell lennem, és várok, mikor lesz újra boldog mellettem. végülis én csesztem el, most nekem kell helyretennem.

főleg h távkapcsolatunk fog kezdődni hamarosan...

msuzáj rágyúrni a kapcsolatra....

2010. júl. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!