Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg hogy higgyen nekem a párom?! (fontos! )
Köszönöm a válaszokat.Próbálnám meg is mutatni, mert ugye a puding próbája az evés, de annyira nem hisz bennem hogy esélyt sem ad hogy megmutathassam :( !Mert arra hivatkozik hogy 2 hét múlva megint ugyan az lesz mint eddig.Pedig nem, mert most teljesen átértékelődtek bennem a dolgok.Más a fontossági sorrend számomra.Ez most nem csak egy felszínes gondolat,mint eddig.Átrendeződött bennem minden.Más a felfogásom az élethez...
Sajnos nem tudom őt elengedni...gondolom hogy szeret még valamennyire.
velünk ugyanez a helyzet. én másfél éve vagyok a barátommal, és majdnem 1évig hisztiztem meg féltékenykedtem, sőt verekedtem is.
sokszor adott esélyt nekem, h változtassak..de csak 2-3napig tudtam vitamenetesen, stresszmentesen ellenni mellette. aztán már olyan 4-5 hónapja hajtogatta h úgysem tudok megvátozni stb. akármit is mondok
2hónapja vészesebb lett a helyzet, mert kicsit eltávolodtunk, kezdődött a heves viselkedésem, az ütögetés, csapkodás, tiszta agybaj voltam. és visszagondolva elég hüléyn viselkedtem, és sajnálom h bántottam. de ő még ezeket is eltűrte nekem, mert szeret.
2hete normális vagyok, most kicsit kezd olvadni a jég.
nem ígérgetek neki semmit, csak uralkodok magamon.
at mondja h már előre tudja, h ez csak egy ideiglenes dolog, aztán ismét hülye leszek..
próbálom tartani a "színvonalat" de tényleg..
mert már kezdtem úgy érezni h totál nem szeret..
már kezd kinyílni megint:) de még mindig vannak kétségeim..
úgy vagyok vele, h mivel ő ilyen türelmes volt velem, nekem is annak kell lennem, és várok, mikor lesz újra boldog mellettem. végülis én csesztem el, most nekem kell helyretennem.
főleg h távkapcsolatunk fog kezdődni hamarosan...
msuzáj rágyúrni a kapcsolatra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!