Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondta még, hogy szeret, akkor nem is szerelmes?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk kb 1,5 hónapja és egyszer sem mondta,hogy szerlmes vagy szeretne. Amúgy kedves velem,figyelmes,mondogat kedves dolgokat,de ennyi..Engem iszonyatosan zavar,hogy nem mondja...addig én nem is tudok rá úgy tekinteni,mint egy komoly akaárkire...pluszban ő már bemutatott jó pár rokonnak,barátnak. Tervezi hogy elvisz még több rokonhoz és baráthoz....e is zavar,nem szerlmes ,de már mindenkivel legyek jóban,ismerkedjek velük stb...
Én vagyok a női fél és nem akarom megkérdezni,hogy figyi te nem is vagy szerelmes? nem akarom kierőszakolni belőle...viszont így nekem nagyon nem oké a helyzet...meg amúgy is nem tudom velem egyáltalán nem is beszélget elmélyülten,barátai dolgairól sem mond nekem semmit. Nem is értem lassan ,hogy mi van.
Hát nem igaz kérdező, ne haragudj, de eléggé kényes vagy és túl magasak az elvárásaid, legalábbis ebben,... És talán az "imádlak" az nem a "szeretlek" szinonimája, nem hasonlít hozzá? Leírtunk mindent, én meg pláne, jó lenne, ha figyelmesen végig elolvasnád és megértenéd az egészet, amit korábban írtam! Kiemeltem, idéztem ott tőled is, ahol te magad is pontosan leírtad, hogy miképp fejezi ki és érzed, hogy mégis valóban szeret téged, meg most itt az "imádlak" is tőle. Nagyon kényesnek, telhetetlennek tűnsz, mint valami merev, makacs kisgyerek, már bocsi. Ha pedig nem fogadsz el semmilyen segítséget se, akkor minek kérdeztél,...? Értelmetlen és fura. Pedig leírtam pontosan mit miért és hogyan, olvasd el végig figyelmesen és értsd már meg!
2019. aug. 31. 21:18
43/45 he84 válasza:
Na meg ha ennyire ezen az egyetlen szón agyalsz és várod, akkor nem is szereted őt igazán és túl önző vagy, ha semmit nem értesz meg, ha nem fogadod el. Inkább örülhetnél, értékelhetnéd hogy mennyire steret téged a "szeretlek" kimondása nélkül is, egy normális hozzáállású lány ennek örül és nem ilyeneken agyal állandóan! Mindenesetre ha továbbra is ilyen kényesen, bután és önzőn fogsz hozzáállni, akkor sajnálom már szegény barátodat, főleg ha megtudja azt, hogy emiatt képes lennél vele szakítani. Nagyot fog benned csalódni és talán depibe is eshet, ha ezt így folytatod. Remélem hamarosan átgondolod ezt az egészet, remélem figyelembe vetted, amiket mondtam és remélem megjön az eszed.
2019. aug. 31. 21:25
44/45 A kérdező kommentje:
42,43: Nem fogok vele szakítani,mint írtam türelmes vagyok. Most megint nem agyalok a szeretlek szón, aznap mikor kiírtam nagyon bennem volt,meg az előtte lévő napokban is. De már tegnap sem és ma sem igazán jutott ez eszembe. Amúgy azt vettem észre ő rajta,hogy nem igazán közöl velem semmit sem. Gondolom ő ilyen típus,sajnos én is inkább vagyok a csendes ember,de nem tudom ez hosszútávon mit fog eredményezni ... szerintem amúgy kezdek rájönni,hogy szeret engem,azt nem tudom miért nem fejezi ki szavakban is,de hát ő tudja.Majd meglátjuk,mit fog hozni a jövő kettőnk ügyében. Én igen vlaóban vívódom magammal és valóban van bennem gyermeteg makacsság is,sőt én nagyon az vagyok és lehet hisztis is,de erősen törekszem arra,hogy változzak. Nem fogok vele szakítani hiszen én is látom,hogy jó hozzám,de majd kiderül mi alakul.
2019. szept. 1. 12:19
45/45 he84 válasza:
Oké, na akkor talán félig csoda történt. Igen, ő másképp fejezi ki a szeretetét. Nagyjából én is ezt mondtam neked, meg hogy sok férfi nem szavakkal és főleg nem a "szeretlek" szóval fejezi ki, hanem inkább gesztusokkal, viselkedéssel. Ezt jobb ha elfogadod és megszokod! Egyéb részletek az előző válaszaimban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!