Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mondta még, hogy szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondta még, hogy szeret, akkor nem is szerelmes?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk kb 1,5 hónapja és egyszer sem mondta,hogy szerlmes vagy szeretne. Amúgy kedves velem,figyelmes,mondogat kedves dolgokat,de ennyi..Engem iszonyatosan zavar,hogy nem mondja...addig én nem is tudok rá úgy tekinteni,mint egy komoly akaárkire...pluszban ő már bemutatott jó pár rokonnak,barátnak. Tervezi hogy elvisz még több rokonhoz és baráthoz....e is zavar,nem szerlmes ,de már mindenkivel legyek jóban,ismerkedjek velük stb...

Én vagyok a női fél és nem akarom megkérdezni,hogy figyi te nem is vagy szerelmes? nem akarom kierőszakolni belőle...viszont így nekem nagyon nem oké a helyzet...meg amúgy is nem tudom velem egyáltalán nem is beszélget elmélyülten,barátai dolgairól sem mond nekem semmit. Nem is értem lassan ,hogy mi van.

Tanácsok?

2019. aug. 30. 11:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
19%
#18 Szerintem ennyi miatt kár eldobni egy ilyen odaadó fiút, de ha ez neked ennyire fontos, hogy már rosszul érzed magad, akkor jobb befejezni a kapcsolatot.
2019. aug. 30. 11:51
 22/45 anonim ***** válasza:
15%
2#-es nagyon jól írja. Pasik így működnek.
2019. aug. 30. 11:56
 23/45 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem mondta akkor tuti hogy nem szeret. Egyik barátomnak a barátnője fél évig nem mondta ki, sejtheted mi lett a vége.
2019. aug. 30. 12:02
 24/45 anonim ***** válasza:
23%

Az írásodból az derül ki, hogy szeret. Nem kicsit. Nagyon.

Ha neked ekkora gond dobd el. Azzal teszel jót akivel utánad összejön. Majd ha a következő párod olyan lesz aki napi 5x elmondja, hogy SZERETLEK, de érezni fogod, hogy ezek csak hamis szavak, akkor fogod visszasírni.

2019. aug. 30. 12:15
 25/45 anonim ***** válasza:
60%

Én nem melékszem, hogy bármelyik exnőmnek mondtam volna, hogy "Szeretlek." Égeti a nyelvemet egy ilyen elcsépelt szó, amit minden álló farkú fiúcska belenyög az aktuális nő fülébe, hogy hamarabb kerüljenek az ágy közelébe, és hogy addig kellően nedvesek legyenek. Ugyanígy nem szoktam virágot sem adni.

A szerelmet nem olcsó szavak vagy gesztusok bizonyítják. Aki szerelmes, azon ezt a másik érzi. Nem az szeret, aki mondja (talán épp a te erőltetésed hatására). Hanem az, aki a bajban is melletted marad, akkor is odavan érted, ha épp beteg vagy és csúnya, akkor is, ha rossz a kedved, vagy ha haragszol rá. Aki szeret, az a hibáidat is szereti, az akkor is szeret, amikor már jól ismer. Képes érted önfeláldozásra, lemondani jó dolgokról, vagy nálad jobb nőkről.

Legalábbis én így defniálom a szerelmet. A többi csak kötelező formaság és szexuális gerjedelem.

38F

2019. aug. 30. 12:18
 26/45 A kérdező kommentje:

24..nem ennyire fekete és fehér a dolog..nem vagyok buta,sem bolond .. nem fogom "eldobni" ezért. Azért viszont igen,ha tényleg nem szerelmes. Mert annak értelme nincs..

amúgy ő is előttem évekig nem volt együtt senkivel,úgy találtunk "egymásra" ,hogy eléggé azonosak vagyunk amolyan "tiszta lelkek". Ne gondolod azt,hogy én nem adok vissza neki semmit...

Csupán tudni akarom szavakkal is,ennyi ..várok még persze,csak ahogy telnek a napok egyre jobban nyomaszt. Azon agyalok,hogy tudnám tudatni vele anélkül,hogy konkrétan mondanám neki,hogy te nem vagy szerlmes?? Finoman akarom rávezetni,nem kényszerítve ,nem követelőzve.

2019. aug. 30. 12:22
 27/45 anonim ***** válasza:
34%

A te szempontodból nem számít mit mond és mit gondol, az a lényeg, hogy neked jó-e vele. Szabadabb, boldogabb, tevékenyebb, teljesebb az életed ha vele vagy?

Ugyanezt a kérdést kell neki is megválaszolnia veled kapcsolatban, ha mindkettőre igen a válasz, akkor oké egy kapcsolat.

2019. aug. 30. 12:28
 28/45 anonim ***** válasza:
10%
#24 ugyanazt olvastuk?? XD
2019. aug. 30. 12:29
 29/45 A kérdező kommentje:

25,lehet ő is így van vele. Szerintem sem kell mindennap mondani,de azért jól esik hallani,főleg egy nőnek. Ez olyan mint az esküvő,nekünk fontos,lehet a férfinek nem.

Amúgy kócosan,rossz passzban is büszke rám,úgyhogy igen lehet szeret:)

2019. aug. 30. 12:30
 30/45 A kérdező kommentje:
27,eddig szabadabb,boldogabb,teljesebb volt az életem. De amióta úgy 4-5 napja bele ette a fejembe magát a gondolat,hogy nem szeret,ha nem tudja kimondani azóta kicsit fordult a koca.Már nem érzem azt a boldogságot és terhessé kezd válni a dolog,mert egyre csak ezen kattogok,hogy miért miért nem mondja.És magamat kezdem leépíteni a gondolataimmal.
2019. aug. 30. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!