Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondta még, hogy szeret, akkor nem is szerelmes?
Együtt vagyunk kb 1,5 hónapja és egyszer sem mondta,hogy szerlmes vagy szeretne. Amúgy kedves velem,figyelmes,mondogat kedves dolgokat,de ennyi..Engem iszonyatosan zavar,hogy nem mondja...addig én nem is tudok rá úgy tekinteni,mint egy komoly akaárkire...pluszban ő már bemutatott jó pár rokonnak,barátnak. Tervezi hogy elvisz még több rokonhoz és baráthoz....e is zavar,nem szerlmes ,de már mindenkivel legyek jóban,ismerkedjek velük stb...
Én vagyok a női fél és nem akarom megkérdezni,hogy figyi te nem is vagy szerelmes? nem akarom kierőszakolni belőle...viszont így nekem nagyon nem oké a helyzet...meg amúgy is nem tudom velem egyáltalán nem is beszélget elmélyülten,barátai dolgairól sem mond nekem semmit. Nem is értem lassan ,hogy mi van.
Tanácsok?
A férjem 10 év alatt sosem mondta. :) (Én sem neki.)
Mégis, a mai napig a csillagokat lehozza nekem az égről. ❤️
5, akkor gondolom neked erre nincs igényed :)
de nem beszéltetek már erről?hogy egyikőtöknek sem kell mondani,mert tudja?
Nekem a szeretetnyelvem a szavak :D ha nincsenek szavak teljes katasztrófa,rosszul érzem magam ,bizonytalan vagyok stb. Nekem mindennél jobban kell a szavak által a megerősítés,komolyan mondom még a hűségnél is jobban vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!