Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vég jele ha nem tudja eldönteni hogy szerelmes-e belém?
A páromnak én vagy az első, de sokáig magányos volt. Nem volt kapcsolata. Már pár hónapja együtt vagyunk, de úgy érzi hogy én jobban szeretem mint én őt. Igazából gondol rám, de elvan akkor is ha nem vagyok mellette. Közönbös ha nem vagyok ott. Azt mondta hogy kicsit fura neki és nem tudja hogy szerelmes e. Ennek ellenére ha hülyének néztek ha nem a szeméből látszik hogy szeret, emellett gondoskodó, romantikus, bújós. Olyan mintha a filmes szereotípiákat venné alapul hogy milyen is a szerelem.
El van ítélve a dolog?
Igazából túlidealizálja a szerelmet, a kapcsolatot...
Nem mindenkinek verdes pillangó a gyomrában...
35 én 23
Idő függvénye ugye?
Mármintm az idő eldönti?
Én, komolyan mondva, egyszerűen nekem ő .... Az Ő. Nyilvàn nem lehet erőltetni semmit sem, de nekem minden ösztönöm hozzá húz. A legnagyobb félelmem az lett hogy elveszítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!