Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézik egy szép 13 éves lány? és szerintetek mekkora az esélyem ha most kiírom h pasit keresek és ennek köszönhetően találok is egyet? és normális az h nem tudom eldönteni h szerelmes vagyok-e vagy sem?
Figyelt kérdés
és Szervezek egy szülinapi bulit! de nem tudom h mit csináljunk!Kéne ebben is a segítség!
és szerintetek megéri egy pasi után futni?
és mit tegyek szeretem az osztályom de senkinek érzem magam mit tegyek?
2013. jan. 2. 19:13
1/10 anonim válasza:
egyszerre csak egy kérdést tegyél fel te szerencsétlen
2/10 anonim válasza:
wszerintem rakd össze a legót amit kaptál szülinapodra
4/10 anonim válasza:
"hogy nézik egy szép 13 éves lány?"
szerintem egyenesen kifelé a szemén keresztül nézik
5/10 anonim válasza:
1. Nem tudom, nem vagyok pedofil.
2. Nem túl nagy.
3. Ebben a korban teljesen normális, bár még nem is kellene foglalkoznod vele.
4. Chips, kóla, és valami zene. Este 8kor mindenkit hazavisz anyu.
5. Nem.
6. Nem tudom.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem muszáj rá válaszolni és egy kérdés után 2 órát kell várnom h még egyet írjak! és aki válaszolt annak köszi!
2013. jan. 2. 20:40
9/10 torii válasza:
kedves rita énis 13 vagyok énis senkinek érzem magam az osztályba a szülinapodhoz gratulálok és táncoljatok dumcsizatok stb... nem éri meg pasi után futni
10/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mit akarsz 13 évesen a fiúktól!
Először vedd ki a kezed a biliből, és majd pár év múlva gondolkozz ezen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!