Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mondta még, hogy szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondta még, hogy szeret, akkor nem is szerelmes?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk kb 1,5 hónapja és egyszer sem mondta,hogy szerlmes vagy szeretne. Amúgy kedves velem,figyelmes,mondogat kedves dolgokat,de ennyi..Engem iszonyatosan zavar,hogy nem mondja...addig én nem is tudok rá úgy tekinteni,mint egy komoly akaárkire...pluszban ő már bemutatott jó pár rokonnak,barátnak. Tervezi hogy elvisz még több rokonhoz és baráthoz....e is zavar,nem szerlmes ,de már mindenkivel legyek jóban,ismerkedjek velük stb...

Én vagyok a női fél és nem akarom megkérdezni,hogy figyi te nem is vagy szerelmes? nem akarom kierőszakolni belőle...viszont így nekem nagyon nem oké a helyzet...meg amúgy is nem tudom velem egyáltalán nem is beszélget elmélyülten,barátai dolgairól sem mond nekem semmit. Nem is értem lassan ,hogy mi van.

Tanácsok?

2019. aug. 30. 11:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
56%

Bocs, nem bnztem utána hogy nem nrkem írtad.

Kérdező....masfél hónapja vagytok rgyütt!! Ez nagyon kevés. Adj neki időt,mert el fogod üldözni.

2019. aug. 30. 11:40
 12/45 anonim ***** válasza:
18%
Könyörgöm Kérdező! Ha szeretne, akkor mondaná is! Egyértelműen haverként tekint rád.
 13/45 anonim ***** válasza:
59%

Nem, egyikőnknek sincs igénye rá. Mindketten azt valljuk, hogy a tettek számítanak, nem a szavak. Ennyi idő alatt annyi mindenen átmentünk együtt, megéltünk a mennyországot, poklot, hogy egy szónak egyszerűen nincs jelentősége. Egyébként egyikőnk sem romantikus típus, nekünk a “szeretlek” már nyálas kategória.

14/45 A kérdező kommentje:

Nyilván ne 10 percenként mondja :D de azért elmondhatná 1x majd néha napján amikor érzi megemlíthetné...

Akkor: - nem szeret hiszen nem mondja

- szeret,de fél kifejezni

-azt gondolja ez a szó kb felér egy eljegyzéssel

Vajon melyik? én elsőre tippelek

2019. aug. 30. 11:41
 15/45 anonim ***** válasza:
29%
Te beteg vagy...-.-"
2019. aug. 30. 11:43
 16/45 anonim ***** válasza:
58%

A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyuka érdeklődik:

- Te szeretsz engem?

- Persze.

- Csak mert sosem mondod.

- Egyszer mondtam, majd ha változik szólok.

2019. aug. 30. 11:44
 17/45 anonim ***** válasza:
12%
#16 :"D
2019. aug. 30. 11:46
 18/45 A kérdező kommentje:

11, lehet kevés idő,de sokat vagyunk együtt. Meg én azt vallom,ha nem szeretsz bele a másikba ennyi idő után akkor felesleges várni tovább...én ezt időpazarlásnak kezdem érezni ami köztünk van így...én addig nem tudom magam vele bármerre is tenni amíg nem tudom,hogy most mit is érez irántam.

12, lehet igazad van,sőt ez logikus is. Azt ,hogy havernak tekint azzal nem értek egyet,de azzal igen,hogy nem szeret. Biztosan több vagyok,mint egy haver.

13, Az nagyon jó,ha ennyire egyetértésben vagytok :) akkor lehet ő is ilyen típus,de a mi esetünkben ez nem fog működni,mert nekem enélkül semmit sem ér. Nyilván nem arról van szó,hogy csak a szavak számítanak,vagy hogy az fontosabb a tetteknél,de arról,hogy igenis szükségem van szavakra.

Amúgy tényleg a tettei inkább árulkodnak szerelmről,de passz.. mindig hív magához és azt mondja engem előrébb rak bárkinél a listán. Megjegyez rólam minden apró információt,gyengéden ér hozzám, mondogatja,hogy nem tud betelni velem. Sokat néz a szemembe,szeret ő is bújni hozzám,mindig kérdezi mit igénylek vagy mit szeretnék,gyakran lep meg apró dolgokkal,bemutat az egész világnak,fogja a kezem stb.

2019. aug. 30. 11:48
 19/45 A kérdező kommentje:
16,ezt ismerem :) de az a baj ő egyszer sem mondta :DD
2019. aug. 30. 11:49
 20/45 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező! Miért nem TŐLE kérdezed?? -.-"
2019. aug. 30. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!