Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondta még, hogy szeret, akkor nem is szerelmes?
Együtt vagyunk kb 1,5 hónapja és egyszer sem mondta,hogy szerlmes vagy szeretne. Amúgy kedves velem,figyelmes,mondogat kedves dolgokat,de ennyi..Engem iszonyatosan zavar,hogy nem mondja...addig én nem is tudok rá úgy tekinteni,mint egy komoly akaárkire...pluszban ő már bemutatott jó pár rokonnak,barátnak. Tervezi hogy elvisz még több rokonhoz és baráthoz....e is zavar,nem szerlmes ,de már mindenkivel legyek jóban,ismerkedjek velük stb...
Én vagyok a női fél és nem akarom megkérdezni,hogy figyi te nem is vagy szerelmes? nem akarom kierőszakolni belőle...viszont így nekem nagyon nem oké a helyzet...meg amúgy is nem tudom velem egyáltalán nem is beszélget elmélyülten,barátai dolgairól sem mond nekem semmit. Nem is értem lassan ,hogy mi van.
Tanácsok?
Szerintem ha egy olyan emberből erőlteted ki akár a szerelmi vallomást, akár a házasságot, aki nem önszántából, lelkesen teszi ezeket, az biztos alapja lesz egy hazug, boldogtalan kapcsolatnak. Ha nem érzed, hogy szeret, ne maradj vele. Ha érzed, akkor meg hidd el, ne szekáld a nyilatkoztatással. Ha egy férfi csak azért mondja, hogy szeret, mert te ezt akarod hallani, az előbb-utóbb megcsal vagy lelép. Hidd el. Meglehetősen tapasztalt férfiként tudom, milyen érzés, amikor a nők nálam erőlködtek ilyesmivel.
#25 voltam.
#24 vagyok.
Az utolsó mondatod: igen lehet szeret.
Ott a LEHET! Tehát bizonytalan vagy! Azt érezned kell, hogy szeret. Ha most azt írom neked, hogy szeretlek, jobb lesz? Ugye nem.
Ha érzed a tetteiből, a szavaiból, (olvass a sorok között), a mozdulataiból, akkor nincs szükség a SZERETLEK szóra.
Kérdezz rá, egyszer csak úgy, hogy mennyire szeretsz. (én azt mondanám, hogy amennyire te, döntsd el, hogy az sok, vagy kevés), figyeld meg a reakcióját
De szerintem, szeret. Hidd el. Az is lehet, hogy ha sokat molesztálod vele, 'elűzöd".
25, viszont most az kezd lejönni nekem,hogy amúgy én nem közölhetem az igényeimet? vagy nem is lehetnek? Tehát magyarul fogadjam el őt így 100%-ban ahogy van és ne várjak el tőle semmit? Mármint úgy értem olyan dolgokat ne várjak el amik csak az én fejemben fontosak?
Pont ezért nem is mertem és merem neki mondani ezt,mert úgy érzem sehogy nem jövök ki ebből jól. Ha elmondanám neki,hogy nekem hiányzik a vallomás akkor úgy fogja fel fogni ,mint te,hogy követelőzök. hogy rá akarok vlamait erőltetni. Én tényleg nem akarom ráerőltetni és ha elmondaná azt,hogy ő bizony soha nem fog szerelmet vallani,mert ez meg az,akkor megértem és elfogadom s mérlegelek,hogy tudok -e így élni vagy sem.
Hát kérdező, kissé már túagyalod ezt az egészet. Az meg eléggé fura és szomorú lenne, ha neked a kapcsolatotok semmit nem érne a "szeretlek" kimondása nélkül. Így eléggé olyannak tűnik, mintha neked nem is lenne fontos a kapcsolat, mintha hagynád, hogy a szavak döntsék ezt el. Ez így nem helyes a részedről, be kell látnod. Újra kéne értékelned a kapcsolatotokat és rugalmasabban, lazábban kéne hozzáállnod ilyen macs elvárások nélkül. Na meg ha ezen képes vagy napok óta és még ki tudja talán meddig ennyit agyalni, akkor mi lesz később, ha lesz köztetek egyáltalán később (legalábbis ha rajtad múlik)? Majd akkor más apróságokon fogsz agyalni, aggódni? Mindezekkel megkeseríted magadat feleslegesen. És tudd, hogy nem minden férfi szereti kimondani azt a "szeretlek" szót, még akkor se, ha valóban szerelmes. A te barátodnak az a szeretetnyelve, hogy bújik hozzád, gyengéd veled, nem tud betelni veled stb. Ezeket írtad egyéb infókkal a 18-as válaszodban:
"Amúgy tényleg a tettei inkább árulkodnak szerelmről,de passz.. mindig hív magához és azt mondja engem előrébb rak bárkinél a listán. Megjegyez rólam minden apró információt,gyengéden ér hozzám, mondogatja,hogy nem tud betelni velem. Sokat néz a szemembe,szeret ő is bújni hozzám,mindig kérdezi mit igénylek vagy mit szeretnék,gyakran lep meg apró dolgokkal,bemutat az egész világnak,fogja a kezem stb."
Neki ez a szeretnyelve, így fejezi ki, ha szeret valaki, akár szerelmes, akár nem, de hogyha szerelmes, akkor biztosan, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy mindezeket megteszi veled/érted, főleg ha teljesen magától. A "szeretlek" szó kimondása viszont ha jönne is belőle, az nem magától jönne, ha eddig se jött, hanem a te gyengéd, nem durva esetleges későbbi noszogatásodra. Úgy már nem lenne az igazi és csak elvárásból lenne. Ezt csak nem akarod, akkor meg ne agyalj ezen! Egyszerűen tanuld meg, hogy sok férfi nem szokta, nem szereti a "szeretlek" szót mondani még akkor se, ha tényleg szerelmes! Ezt jobb lenne elfogadnod, alkalmazkodnod hozzá és akkor nem fogsz agyalni rajta többé! Amit meg visszaidéztem tőled, hogy miket tesz érted/veled, azok simán felérnek egy "szeretlek" szóval is, talán még többet is jelent! Ezt fogadd el és értékeld, különben hiába próbálod itt bizonygatni, hogy neked nem csak a szavak fontosak, amikor nagyon is látszik, hogy de igen, hisz azt mondtad, hogy különben számodra a végén már semmit nem fog érni ez a kapcsolat ő vele. Még az is lehet akár, hogy mostanában kezd fokozatosan beléd szeretni, ne rontsd el ilyen felesleges agyalással! Aztán később vagy kimondja, vagy nem és ha nem, akkor is fogadd el rástresszelés, agyalás nélkül rugalmasabban, lazábban, elmondtam részletesen hogy miért! Legyél türelmes, megértő, ha valóban szereted, akkor nem görcsölsz rá ennyire egy szó miatt és nem ettől teszed függővé a kapcsolatatokat. A másfél hónap pedig nem hosszú idő még.
Szeirntem úgy érez mégsem mondja,ha nem érez úgy akkor meg nincs értelme a dolognak.
Azt mondta tegnap,hogy "imádlak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!