Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megértetni a férjemmel, hogy ez így nem hoz lázba?
Állandóan szexet akar. Ami nem lenne baj, csak szerinte úgy kellene működnie, hogy megkérdezi, hogy bekapod és nekem már tocsognom kellene. Vagy megfogja a mellem és nekem máris ugranom kellene. Olyan sokszor elmondtam már, hogy nem csak előtte kellene velem foglalkozni. Megbeszéltük tavasszal, hogy tavaly nyáron elmaradt, hogy csak ketten menjünk valahová, strandra, sétálni a kutyával, megenni egy lángost, megnézni egy filmet a moziban, bármi. Ugyanis a gyerek a nyár nagy részében nincs itthon hétköznap. Közölte, nehogy azt gondoljam, hogy ő utazik 100 kmt egy mozi miatt. A séta hülyeség, lángost csináljak itthon, fürdőbe nem mentünk. Eltelt a nyár, kezdődik megint a hajtás, megint nem voltunk kettesben sehol. És évek óta ezt mondom neki, hogy nekem ilyenekre van szükségem, hogy feltöltődjek.
Mostanában már egyre többször vagyunk együtt, mondjuk heti 2-3szor, szemben az eddigi 1-2 havi szexszel. De ez sem elég. Neki naponta kellene, egymás után legalább kétszer. Ha megjön, akkor meg igazán lesz..phatnám, vagy kiverhetném neki. És mindezt úgy, hogy a felvezetés az, hogy bekapod? Mondtam neki reggel, hogy a prostik működnek így, levetkőzik,5 perc alatt lerendezi, odaadja a pénzt és mindenki boldog. Kérdezte, hogy én mitől jövök lázba. Most minden alkalommal, kéthavonta mondjam el, hogy a mindennapokban is foglalkozzon velem? Hogy ha reggel odabújik, akkor ne az legyen, hogy 1 perc múlva már tapogat és ott is jön a kapd már be egy kicsit. Úgy, hogy a gyerek a szomszéd szobában ébred és hamarosan beront hozzánk? Miért kell egy felnőtt férfinek ilyeneket állandóan elmondani?
Az szexuális igényeket illetően, akár a feleségem is írhatta volna rólam. :D
Márpedig el kell mondanod többször is neki, elmagyarázva, hogy neked mi kellene a feltöltődéshez és ha nem vagy kimerülve akkor több kedved lesz a szexhez is.
Itt azért mindenképp javaslom, hogy valami konkrétat is ígérj be, mert a "lehet hogy lesz valami, de lehet hogy nem" az kb ekvivalens a mostani helyzettel, így minek tenne érte az ember pluszba.
Illetve bizonyos mértékű kiszámíthatóság is sokat javíthat a hangulatán (ami pozitív odafigyelésként lecsapódhat nálad) ÉS csökkentheti a valós szexuális igényt. (engem zavart, hogy sose tudhattam, hogy másnap vagy két hét múlva lesz a következő ezért folyamatosan nyomultam)
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!