Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megértetni a férjemmel hogy komoly problémák vannak vele?
Soha nem fogja megérteni, az ilyen embernek nem lehet megmagyarázni, csak ha pofára esik és már túl késő, akkor fogja a fejét.
Költözz el egy időre és mondd meg neki, hogy ha nem veszi észre magát, akkor már vissza se mész!
"ha nem veszi észre magát"
Ha észre is venné magát, az kb. 1 hétig tartana, utána minden kezdődne elölről.
Bocsánat, én itt úgy látom, mindkét oldalon van probléma. Például, hogy te lenézed a munkás származását, amiről viszont már akkor is tudtál, mikor hozzámentél. Gyereknevelési elveitek sem egyeznek eleve. Ti nem beszélgettetek ezekről még a házasság tervezésekor?
Igen, ő is hibás, lehet, hogy nem könnyű ember, de azon is el kellene gondolkoznod, hogy te miben döntöttél hibásan. Lehet, hogy ez a házasság elhibázott lépés volt a részedről.
Amúgy az előttem szólóhoz csatlakozva, azt meg végleg nem értem, hogy ilyen szinten hogy befolyásolhat egy anyát, hogy ne merjen(?) odamenni a gyerekéhez? Oké, ha nincs nagy baj, nem muszáj ajnározni, de azért csak megnézi már az ember, hogy mi van. HA ilyen agresszív, hogy uralja az életedet, akkor ez egy elég egyoldalú kapcsolatnak tűnik, és megértetni aligha tudod vele a hibáit, ha ő nem látja annak őket.
IDE hogyan sikerült eljutni?
"én nem mehetek oda hozzá,ha csak ő nem úgy ítéli meg," - ne arra koncentrálj, hogy miként tudnád kizökkenteni a neveltetéséből, hanem arra, hogy te is egy ember vagy, szabad akarattal, oda mész ahova akarsz, - főleg, ha az a síró gyereked.
Max majd ő is feltesz egy kérdést, hogy hogyan szoktassa vissza a felségemet kutyába? - és akkor majd jól lehülyézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!