Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet változtatni azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet változtatni azon ha már nem kívánom a párom?

Figyelt kérdés

Úgy általánosságban tök jól megvagyunk van egy közös ház, közös gyerek minden idilli.

Viszont a szex talán a kapcsolatunk elején volt jó utána jó ideig elfogadható, 1-2éve botrányos.

Én részemről nem vagyok már szerelmes csak szeretem.

Ő azt mondja szerelmes neki nem is lenne problémája.

Viszont engem többnyire ő már nem tud felizgatni, pedig a szexet kívánom de amikor oda kerül a sor nagyon elaposodik a dolog és unom az egészet.

Szakítani nyilván emiatt nem akarunk. Tippeket szeretnék kérni, hogy ezen hogy segíthetünk.

2019. aug. 25. 23:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
78%
Vajon ő is ennyire igyekszik mint te ? Nem hiszem ... :/ Az a baj hogy ez 2 emberes dolog és addig mig csak te próbálkozol ő meg csak pecázgat addig semmi se fog változni .
2019. aug. 26. 05:29
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de ez a házasság a szakadék szélén táncol. Azért nem kívánod vele a szexet, mert te ezt lélekben már lezártad. Ha jönne a képbe egy helyes pasi, aki kedves hozzád, elejt egy bókot, látnád rajta, hogy tetszel neki, szerintem ott a helyszínen omlanál a karjába.

Az egy tünet, hogy a szex nem megy.

Akárki akármit mond, ha a technika jó, és van annyi bizalom, hogy elenged magad, akkor mindenféle szerelem meg vágy nélkül is lesz orgazmusod. A férfiaknak ez is könnyebb, mert nekik a monoton dörzsölés is elég hozzá.

Teszem azt, a maszturbálás se azért lesz jó, mert megkívántad magad.

Ennyi év után már jobban kéne ismernie a te nemi szerved, mint a sajátját. Azt is, hogy mit merre, milyen erővel, meddig, stb. Úgy kéne tudnia játszani a testeden, mint egy profi zenész a hangszerén.

Ez meg unja, ha fel kell izgatnia, és lelankad.

Hahó, jó reggelt! Szerinted szerelmes? Már ő sem.

Őszintén szólva én se tudnék lefeküdni olyannal, akinek unalmas, hogy felizgasson, és inkább megdug szárazon úgy, hogy nem érdekli, ha nekem nem jó. De az én életben többé nem is engedném magamra.

Te meg kénytelen vagy, mert ott a baba, nincs senkid, nem tudsz hová menni, úgyse hagyod el. Ezért inkább hagyod magad használni, mert félsz, hogy különben ő viszont talál mást.

De tényleg, miért nem értitek, hogy pont ezért lett pocsék a szex??? Neked ez màr csak klasszik hàzastársi kötelesség.

A szerelmes férjed miért nem akar veled időt tölteni? Miért nincs igénye a veled foglalkozásra, ágyon kívül se? -> Unja, neki elmegy a kedve.

Aki azt írta, hogy a randin is csak a száját húzná, annak van igaza. Úgy fogsz járni, mint az állatkerttel, hogy hónapokig könyörögsz érte, és a végén màr nem is élvezed.

Ti már tényleg csak lakótársak vagytok.

Az a baj, hogy a baráti, meleg szeretetből se sok maradt, ezért nem akar közös programot.

Lehet itt kínlódni, hogy egyedül igyekszel megmenteni a házasságod. Amíg ő úgy van vele, hogy úgyse hagyod el, és meleg kaja, tiszta hàz, fix punci van, addig neki ez így jó és kényelmes. Nem fog erőlködni.

Te is csak addig, amíg elkezdesz dolgozni, kikerülsz a négy fal közül, és lesz pénzed elköltözni. Vagy...Amíg nem jön valaki, aki udvarol egy kicsit.

A helyedben sürgősen elkezdenék kidolgozni egy B tervet. A férjednek is jöhet valaki, akinél nem unná meg, ha pár percig a bugyijában kell matatni.

2019. aug. 26. 05:50
 33/39 anonim ***** válasza:
87%

Már ne is haragudj, kérdező!De hogy mondhatod, hogy szerelmes beléd, mikor nincs kedve előjátékhoz, elunja??!!

Nem visz sehova, meg se kérdezi, hogy vagy, nem érdekli, ha nem vagy boldog se a szexben, se másban, mert neki jó??!

Ès még mikor problémát vetsz fel, hogy javítani kellene, ő van megsértődve?????!!!

Tájékoztatlak:egy önző óvodással élsz együtt.

Nemhogy nem szerelmes, mèg a szeretetnek és a tiszteletnek is híján van.

Ebben a langyi f*sban akarsz tapicskolni, miközben lehetnének programok az életedben, és szexelni is lenne kedved, csak mással?

Szerintem fiatal vagy még, hogy magadra húzd a koporsófedelet.

Én ezt elmondanám neki, ha megsértődik, azzal is szembesíteném, hogy ez 4 éves szint, hanem tudomásul kellene venni, hogy van mit javítani, nem duzzogni, mert bőőőven hibás a kialakult helyzetért.

Megjegyzem, az emberek nem x évesen kezdenek el óvodásként viselkedni és önzősködni.Nem voltak erre jelek azelőtt?

2019. aug. 26. 06:57
 34/39 anonim ***** válasza:
70%
Az első lépés, hogy mindkettőtöknek be kell ismerni, hogy nagyon nagy válságban van a házasságotok. Ha ez megvan, akkor pedig elmenni párterápiára, mert itt már kevés lesz a vacsora meg a mozi (bár kétségtelenül kell a közös program).
2019. aug. 26. 07:04
 35/39 anonim ***** válasza:
19%

Tapasztalatbol mondom32 év házassággal a hátam mögött,hogy van olyan idoszak,amikor nem kivánja ugy a párját a nö!

Kisgyerekkel sok minden más,es kisebb gondja is nagyobb annál,hogy szexeljen!Örül,ha este ágyba kerul aludni!

Vannak jobb és rosszabb idoszakok!Ez most nehezebb rész.

2019. aug. 26. 10:26
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. aug. 26. 13:49
 37/39 anonim ***** válasza:
48%
Miért kell hasznos és értelmes hozzászólásokat lepontozni.....?
2019. aug. 26. 21:18
 38/39 anonim ***** válasza:

A válaszok között olvastam,hogy a párod megunja a felizgatásod. De ezen is tudtok együtt változtatni. Kezdetben az ágyon kívül szavakkal, érintésekkel.

Illetve ha ott vagytok jelezz neki vissza. Dícsérd, éreztesd vele hogy élvezed. Mond neki hogyan jó, mit szeretnél. Érintsd meg te is, ne hagyd lappadni a figyelmét. Illetve viszonozd, próbáljátok a 69-es pózt vagy csak izgasson kézzel amíg te kényezteted.

Dobd fel az ötletet, hogy megkéred a mamát vigyázzon pár órát a kicsire. Mond el azt is hogy szivesen kipróbálnál új dolgokat.

2019. aug. 26. 22:11
 39/39 anonim ***** válasza:
Kihalt a szerelem, nem lehet igy romantikusan csinálni. Tök jól elvagyunk nem egy boldog párkapcsolat mottója. Langyos vízben úszkältok, szexuálpszihologust ajánlanék, hol romlott meg a kapcsolat.
2019. szept. 1. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!