Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex a férjemmel, mert én nem kívánom. Hogy tudnék változtatni (többi lent)?
A párommal 6 éve vagyunk együtt,egy ideje már elég kevés,heti 1-2 alkalom a szex.A párom már felhozta,hogy miért nem akarom a szexet,nem hiszi el azt,h nekem ez így jó lenne.
Én úgy érzem,hogy ek vagyok már szokva a páromtól,reggeltől estig dolgozik,igaz a munkaideje 8 óra,de itthon is bevállal sok munkát.Így eltávolodtam tőle,alig kezdeményezek bármit is.Beszélgetni alig beszélünk,este mire feljön,én már aludnék.
Egyszer mondtam neki,hogy mi lenne ha heti 1 du. csak a miénk lenne,nem lett belőle semmi.
Hogy lehetne javítani a dolgokon?De ha ezt így elmondom a páromnak,ő lesz a sértődött.Este kérdrzi,h lesz-e "valami".A válaszom sokszor nee...Azt se akarom,h csak ,,arra" legyek jó...
Jó lenne helyrehozni a dolgokat,van egy 1,5 éves gyerkőcünk is.
Ha otthol is dolgozik akkor a pénz is több! El kell dönteni, hogy mit szeretnétek! Több pénzt és kevesebb családi együttlétet, vagy fordítva!
Szokták mondani, hogy van az a pénz! De én állítom, hogy vannak dolgok amelyeket nem lehet megfizetni! /F.
Nálunk is hasonló a szitu, mindketten dolgozunk, gyerekünk is van, szóval nem akkor vagyunk együtt, amikor akarunk, viszont amikor lehetnénk együtt, akkor mindig olyan programozott a dolog, hogy na, akkor most szexeljünk. Sokszor majdnem úgy kell "könyörögnöm" a szexért a férjemtől. Volt egy időszak, amikor ilyenkor mindig én másztam rá, spontán kezdeményeztem, de egy idő után belefáradtam. Így sokszor magamnak oldom meg.
Sajnos az a nagy harci helyzet, hogyha nem tesz mind a kettő fél azért, hogy jobb legyen, akkor nem lesz jobb. Neked is tenned kell, de neki is. Vagyis neki spontán kellene kezdeményeznie, ezzel meghozná a te kedvedet is, ezután már neked is lenne kedved spontán kezdeményezni, ha időt szakítotok rá, mármint a kettesben levéshez, akkor fog változni.
Oké, hogy kell a pénz, de ha nem haltok éhen a plusz munka nélkül, akkor igen is lehet és kell is az együtt töltött idő!
Bezzeg ha ő nem kívánna téged, te lennél legjobban megsétrődve! Örüljél már annak, amid van, és ne mard el magad mellől. Más örülne, ha kívánná valaki. Igen, hozd helyre magadban, mert a végén még megcsal (jogosan), és akkor megint csak te fogsz sírni. Amúgy meg te vagy a nő, kezdeményezd a beszélgetéseket, ha az hiányzik.
Nő
"Bezzeg ha ő nem kívánna téged, te lennél legjobban megsétrődve! Örüljél már annak, amid van, és ne mard el magad mellől. "
Te örülnél, ha csak azért szexelnél valakivel, mert kell a szex és nem azért, mert kívánod a másikat? Ha előírásszerűen kéne szexelned és nem akkor, amikor izgalmi állapotban vagy?
Nyilván aki így gondolja, mint te, annak mindegy kivel, mindegy hogy, csak szex legyen...Hát nem mindenkinek mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!