Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre, hogy egyre inkább a lányok/nők uralkodnak ebben az országban? Nem kéne ezen változtatni? Mi lesz ennek így a vége?
Azert alazkodnak meg a ferfiak, mert nem tudnak tisztesseges kiallni magukert... en nem szivesen nyomnam el amnoket amugy... szeretem a noket, nekem nem fer bele, hogx elnyomjammoket...
bar nem is nyomnak el a nok..
Bar nagyjabol ertem mire gondolsz, de nem..
a ferfiak nem udvarolnak mar rendesen... nem lovagok, nem odaadok... es a nok sem szoktak ezt meg, ezert provokalnak.... igen, kovetelesnek tunik, de bazeg, a mai ferfiak a dugasig jutnak el, keptelenek udvarolni... es ha a ferfi nem lovag, akkor a lany sem tud kiralykisasszony lenni, es felborul az egesz..
en azt latom, hogy a ferfiak nem szeretik ugy a noket, mint regen... persze az sem volt jo, hogy a nonek a konyhaban a helye, de azert meg tiszteltek a noket, manapsag meg nincsmilyenrol szo.... ha megnezed az oldalon a kerdeseket lathatod, hogy a ferfinak fogalma sincs a no gondolatairol, es szerintem ez hiba!
F21
Magyarország kifejezetten siralmasan áll női politikusok, hatalmi pozícióban álló nők mennyiségének tekintetében. És aki ilyen helyzetben is van, arról sem éppen a legpozitívabbak a vélemények, nem valószínű, hogy tényleg ő(k) irányítanák az ország adott ügyeit. Gyalázatos.
Amiről te beszélsz, az a férfiak töketlensége. Megalázkodni? Miért? Mire gondolsz? Elhívja randizni és törődik vele, ezt érted ezalatt? Hű, micsoda megalázkodás. Intelligens férfi ezt anélkül is megteszi, hogy a szociális norma erre kényszerítené. Csak azok alázkodnak meg nő előtt, akik nem tudnak semmit adni nekik, de azért remélik, a szánalomra alapozva bejöhet egy-két kósza numera. Ha a pasik pl nem a szexre hajtanának sok esetben, talán a nők is hajlandóbbak lennének kevésbé bizalmatlanok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!