Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok már változtatni? Vége?
Szia! Ismered azt a mondást hogy: Kutyából nem lesz szalonna? Nos ez ide tökéletesen illik. Ha eddig nem változott nem is fog. Természetes hogy neked is szükséged van kényeztetésere, egy kis odabújós szeretetre stb...
Hidd el lesz majd olyan fickó aki mindezt megadja neked. Mond el neki hogy neked mire van szükséged. Szeret téged? Mert ha tényleg szeretne akkor megtenné azt hogy megadja mire vágysz. Bár én ebben a helyzetben már nem látok esélyt a változásra. Szerintem keresned kellene egy másik fickót. Nem érdemes több időt rá szánni. Ha majd elveszít rájön mit veszített de akkor már késő lesz.
Mire vársz még? Hogy majd valami isteni csoda folytán megváltozik hirtelen 5 év után??
Kár siránkoznod igazából, mert ha 5 évig tűrtél, a pasid is úgy volt vele, hogy ha valami nem tetszene, úgyis elhagynád..hiába nyavalyogsz neki, hogy nem tetszik, ahogy viselkedik, akkor is vele vagy már 5 éve.
Nem is értem, ha ennyire szar, akkor minek vagy vele?? Mert nincs más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!