Vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, ezért most valami "újra" vágyom - szeretnék változtatni ezt-azt a külsőmön. Adnátok tippeket? Bármilyet^^ Folyt.
Leírom, milyen vagyok^^ Alacsony, nem túl vékony, komokóra testalkatú. A hajam színe (festett) középbarna, vállig ér, oldalfrufrus, a szemem barna (enyhe sárgás beütéssel), a stílusom alapvetően nőies, de van pár bohém típusú ruhadarabom. Szoknya- és magassarkúfüggő vagyok:)
Minden tanácsod szívesen fogadok!
Előre is köszi, 17L
csináltass műkörmöt pl:)
Menj el kozmetikushoz, tetess a szempilláidra követ.
Fodrászomnak van, és annyira szép:)
22L
jah és üdv az alacsonyak táborában! 153 cm.... :P:P
első voltam
Köszönöm a válaszokat:)
A műkörmön erősen gondolkodok, de azt hiszem, a kövecskés szempillákat a szigorú sulim miatt elnapolom:) Egyébként 155 centi:)
Az új frizura az már 100%, csak még sem a színben, sem a fazonban nem vagyok biztos:S Szeretnék hosszú hajat, így vágatni nem akarok belőle, de az egyenes frufrura már olyan régóta vágyok^^ A belinkelt fazonok viszont nekem túl extrémek:) A szőke szín abszolút szóba jöhet (természetes hajszínem is szőke, tavasz típusba tartozok).
Még egyszer köszi minden választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!