Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha barátom szóba kerül,...

Ha barátom szóba kerül, mindig csak veszekedés a vége. Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Most lesz 2 hónapja hogy összejöttem barátommal, szüleim pedig nem akarják elfogadni, mert kínai és teljesen más a kultúrájuk, így ha esetleg egyszer összeházasodunk akkor nehéz lesz összeegyeztetni a dolgokat stb.

Többször is próbáltam velük erről beszélni, de mindig az lett a vége, hogy én vagyok a rossz, nem vagyok normális és nem tudok előre gondolkodni..

Valamikor abba is belekötöttek, hogy nem tud normálisan magyarul, holott ahhoz képest, hogy 3 éve élnek csak itt, elég jól beszél, de ugye mint mindenbe, ebbe is bele kell szólniuk.

Már nagyon azon gondolkozunk, hogy jobb lenne, ha összeköltöznénk, csak ahhoz nem ismerjük egymást elég régóta és szüleim már előre megmondták hogy nem fognak támogatni.

17/L

2015. febr. 24. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd kialakulni a vitat. Elobb-utobb ugyis elmulik, vagy a szuleid sertodottsege, vagy a szerelem. Fiatal vagy meg. Barmi lehet.
2015. febr. 24. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Már nagyon azon gondolkozunk, hogy jobb lenne, ha összeköltöznénk, csak ahhoz nem ismerjük egymást elég régóta és szüleim már előre megmondták hogy nem fognak támogatni."

"Most lesz 2 hónapja hogy összejöttem barátommal,..."

Ez esetben,ha dúsgazdag,árja magyar sem támogatnám az összeköltözés! Korai.

37/F

2015. febr. 25. 10:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az előző lepontozva? Teljesen igaza van. 2 hónapja jársz egy sráccal 17 évesen de már az esküvőn gondolkodsz? Kicsit előreszaladtál, nem? :D Előbb talán neked is meg kellene isverned a barátodat, lehet hogy a végén nem fog ízleni a pekingi kacsa! ;)
2015. febr. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!