Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, megbüntessem, elküldjem, szakítsak vele?
Egy kisebb veszekedés során barátnőm hozzám vágott egy műanyag poharat, de az nem engem hanem a LCD monitort zúzta be (kb 40-50k értékű).
Hosszú ideje munkanélküli és én tartom el.
Szoktak emiatt is néha összezördülések lenni.
Nem tudom mitévő legyek, nagyon berágtam, de a puszta anyagiak miatt nem akarom kidobni, végül is szeretem.
Mit tanácsoltok? Hogy bocsássak meg?
Szerintem is küldd el dolgozni
mindenképp fizettesd ki vele ha szereted ennyi miatt ne szakíts de ha már van munkája ezt is ki tudja fizetni és már összezürdölések se lesznek emiatt :)
Keres munkát és nem talál, vagy egyáltalán nem is keres?
Többször is vágott hozzád már valamit, vagy csak most először fordult ez elő? Bocsánatot kért?
Szereted? Ő szeret téged?
ultimátum.
elköltözik és amint van melója visszajöhet.
ha meg derogál neki a pénztárosi,vagy az árú feltöltő munkakör ahol már jövő héten kezdhetne,akkor menjen a tiszteletlen kártékony pitsába oda.
Tupperware műanyag pohár talpa elég vastag és kemény. Pont a sarkával ért oda, elég szerencsétlen dobás volt az tény.
Egyébként a monitor maga nem tört össze csak benyomódott az LCD és onnan szerteágazó vonalak és csíkok nehezítik a "kilátást" ezt is a jobb fölső sarokból tudom írni, mert máshol nem látszik szinte semmi.
Egyébként egy Samsunk 2233BW 22"-os monitorról van szó.
Na ennyit a kamuról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!