Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadni vagy kicsit változtatni rajta?
Ha van párunk és szeretjük akkor elfogadjuk őt úgy ahogy van. Viszont ha vannak dolgok amik nem tetszenek a viselkedésében akkor megkérjük változtasson.
Ez esetben már nem fogadjuk el hisz megkértük változtasson.
De hogy működhet így a kapcsolat és van e határ a kettő között?
Amin nem lehet változtatni, azt fogadd el.
Amin lehet és zavar, azt első perctöl mondd el, és ha akar a kedvedért változni, akkor menj bele a kapcsolatba komolyabban.
Attól függ, hogy mennyire elviselhetetlen, ami nem tetszik. Konkrét példa nélkül nehéz.
Vannak olyan dolgok, amik később derülnek ki, és nem lehet sokáig tolerálni. És az ilyenekben nem fog senki már felnőtt fejjel változni.
Nem mindegy hogy arról van szó hogy a párom hogy mosogat vagy hova teszi a szennyest az idomulás és nem megváltoztatás. Ha ő mindig is bulizós volt de én elvárom hogy a négy fal között üljön azzal az alap jellemét akarom megváltoztatni ez már az át formálás kategória mikor fel kell adni önmagából valamit az egyik félnek. Ilyen esetben szerintem jobb külön utakon mert nem tudom úgy elfogadni a párom ahogy ő szeret lenni. Kompromisszumot ilyenkor is meg lehet próbálni kötni de ha nagyon eltérő a két ember akkor felesleges küzdeni.
Tehát én úgy gondolom a nagy dolgokon nem lehet és nem is szabad kívülről irányítva változtatni az apróságokat viszont jelezni kell mert a sok apróság is ugyanolyan végzetes lehet ha nincs kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!