Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, ha nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha nem bírom ezt elfogadni és nem akarom változtatni sem a külsőmön?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a csajok rühellok, hogy kisfiús testi adottságaim vannak, ugye nem vagyok se mags, se nagy darab, nem rég 15-nek néztek, pedig már jóval idősebb vagyok és egyszerűen nem is akarok például egy nagy daraab izomllat lenni, szeretném, ha egy lány így fogadna el, ahogy vagyok, ilyen kisfiús külsővel és inkább azt nézné, hogy mennyire tudok szeretni egy lányt, mert nem dicsekszem vele, de elég érzelmes, gyengéds srác vagyok, imádok ölelgetni, szeretgetni lányoakt, én így érzem jól magam, de úgy elég nehéz, ha folyton lekoptatnak a külsőmre hivatkozva, mert ma már mindneki nagy darab srácot akar vagy mi a franc van a csajoknál. Legutóbb is mellém ült le egy lány buszon és jó érzés volt érezni a finom karját ahogy összéert az enyémmel, legszívesebben ott helyben lekaptam volna, olyan édes volt.
2013. máj. 4. 22:23
 1/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
nincs veled semmi problema,csak fogadd el hogy te ilyen testi adottsagokkal rendelkezel,de azert sportolni,es gyurni el lehet menni
2013. máj. 4. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én 16éves vagyok és a barátnőm ideállja sem olyan mint én vagyok mert én is inkább magas kigyúrt vagyok és neki is a kicsi és vékony srácok jönnek be.. és nagyon sok lányt ismerek akiknek nem ez az alkat jön be..
2013. máj. 4. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A mozgás hozzátartozik a normális életmódhoz. Persze ez a modern városi élet nagyon elkorcsosult de sporttal lehet kompenzálni. Szerintem senki nem várja el hogy testépítő legyél. De most tegyük félre az elvárásokat és csak magad miatt gondold át: fizikailag nagyszerű dolog férfinak lenni.
2013. máj. 4. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, jó dolog sportolni, szoktam is, de nyílván a fekvőtámasztól nem leszek egy nagy izomállat, ahhoz zabálnom is kéne minőségi és mennyiség kaját, amire én nem vagyok hajlandó, se képes és nem is akarok megfelelni, ahogy írtam ámsoknak, szeretnék így becsajozni, szeretnék olyan lányt, akit nem zavar, hogy alacsony vagyok és alig 53-55kg.
2013. máj. 4. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Látod, nekem a belsőd miatt nem tetszenél, mert nem szeretem az ölelgetős-szeretgetős dolgokat. És akárhogy is nézem, a kisfiús alkat ilyen gyengédséget tükröz. Most ezzel nem azt mondom, hogy a lányok nem szeretik, ha gyengédek velük. Ez csak az én véleményem, barátnőim sem így gondolják, ahogyan én.

Szerintem tök jó, hogy végre van valaki, aki azt akarja, hogy úgy szeressék, ahogy van, és elfogadja azt, hogy olyan amilyen.

De gondolom azt te is tudod, hogy talán nem fognak érted sorban állni (megjegyzem, értem sem), tehát azt is dolgozd fel, hogy esetleg sokáig nem is lesz barátnőd, és lehet, sokat kell majd érte küzdened, hogy legyen.

2013. máj. 4. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
"Szeretné ha egy lány így fogadna el ahogy vagyok" ezt a mondatodat nagyon jegyezd meg. Szerintem a külső nem a legfontosabb..persze azért legyél ápolt meg minden...de vannak olyan lányok akiket úgy lehet a legjobban elcsábítani ha egyszerűen kedves vagy de azért ne legyél túl nyálas...érezzék h te márpedig férfi vagy. Egyes lányok amúgy szeretik a kisfiús külsőt. Biztos vagyok benne h megtalálod a párod csak ne akart túl görcsösen legyél türelmes és várj. És legyen önbizalmad ne legyél egoista csak fogadd el h kisfiús a külsőd és szeresd magad így ha magadat szereted mások is szeretni fognak.:)
2013. máj. 5. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!