Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért kellene elfogadni...

Miért kellene elfogadni magunkat, ha tudunk változtatni is?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, amikor valaki kitesz egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy plasztikáztatná az orrát, a mellét, stb., hogy fogadja el magát. Miért kellene? Ezeket a beavatkozásokat azért találták ki, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.

Nem értem egyesek hozzáállását a dolgokhoz. Ha valakinek csúnyán állnak a fogai, azt mindenki elfogadja/támogatja, hogy legyen fogszabályzója vagy porcelán tok a fogán, de azt már senki sem nézi jó szemmel ha valakinek nagy/ görbe az orra és megoperáltatja.. vagy ha éppen egy nőnek nincs melle és megműtteti, hogy legyen.

Nekem nem volt plasztikai műtétem, tehát mielőtt nekem ugranátok, nem vagyok mű. Csak szeretném, ha mindenki végiggondolná és válaszolna: mi értelme, hogy éveken (vagy néha egész életünkön) keresztül kisebbségi érzésünk legyen és rosszul érezzük magunkat a bőrünkbe, ha egyszer adott a lehetőség a változtatásra?

2012. okt. 2. 09:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
A szinte kockázatmentes plasztikai műtétekkel semmi baj. Pl.: fül, vagy orr, anyajegy. De csak azért plasztikáztatni mert szebb a nagyobb mell hülyeség. Lásd hogy járt: Sarka Kata a mérgező implantátumokkal, vagy Molnár Anikó az elszakadttal.
2012. okt. 2. 09:22
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ha elégedetlen valaki a külsejével,akkor ha teheti nyugodtan csináltassa meg épp a mellét, vagy az orrát!!Én is csináltattam három gyerek után plasztikát (mell),mert undorodtam még magamtól is!!Nem a méretért csináltattam!Hanem mert csak a bőr lifegett!de aztán az eredmény szuper jó lett!Ritka az pasi aki ne nézne meg!!Ennyi
2012. okt. 2. 09:36
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, miért igényényled azt 3 gyermek után, hogy vadidegen férfiak megnézzenek? Én nem értem...miért nem elég a családod és a férjed???
2012. okt. 2. 10:02
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Elég a családom!De mint nő,nekem is jólesik ha megbámulnak!!
2012. okt. 2. 10:04
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
de vajon megnéztek még a régi, szoptatások előtti melleddel is? mert én azt nem értem meg, hogy miért jó valakinek, ha olyanért nézik meg, ami egy darab műanyag, meg egy orvos műve. nem téged néznek, hanem a műmelled! mellesleg gondolom ruhában szoktál mászkálni az utcán, ami alá vehetsz melltartót, tehát ha most jobban megnéznek, mint korábban, akkor egyértelműen a műmelledet bámulják!
2012. okt. 2. 10:40
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem látszik egyáltalán hogy mű,mert nem a nagyságát hanem a formalitásán változtattam!És de milyen jó érzés is ha bámulnak!! :)
2012. okt. 2. 10:47
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
Fiatal csinos nő létemre nem szeretem ha a férfiak megbámulnak az utcán....abból kb. 18 évesen kinőttem, nem is értem mire jó az, engem csak az érdekel, hogy a páromnak tetszek, senki másnak....szóval engem már most is kifejezetten irriál ha pasik bámulnak meg, ha meg még pluszban ott lesz velem a két-három gyerekem, nah'akkor meg azt án tényleg ne bámuljanak....:) Ez értékrend kérdése...én azt sem értem a mai fiatal "modern" anyukák, miért akarnak 18 évesnek kinézni 40 évesen két-három gyerek után, nagyon vicces tud lenni, lehet 40 éves családos nő is is szép, ápolt és igényes, csinos....édesapám mondja mindig, hogy "sovány tehén nem őzike"! És milyen igaza van! :) Csak ízlésesen hölgyek!
2012. okt. 2. 11:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha ezt a fogyókúrákhoz írtad volna, abszolút egyetértenék. Itt viszont kicsit erőltetett és csak extrém esetekre igaz...
2012. okt. 2. 11:37
 9/19 anonim ***** válasza:
56%
De értelmes, csak érted a lényegét...ezt úgy kellene érteni, hogy attól, hogy valaki sovány, plasztikáztatja magát, ide feltölt onnan leszív...stb. még nem lesz fiatal és szép....max. nevetségessé válik!!! Lásd. X-faktorban fellépő (állítólag Fenyő Miklósnál vokálozó), 47 éves szőke rövid hajú szilikonos mammer....naggggggyon ciki volt!
2012. okt. 2. 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Én csak azt utálom mikor valakinek jó alakja van, de sportolással lehetne jobb is és óvva intik tőle, higy ugyan ne fogyj jó vagy így fogadd el magad... Hagyjuk már.

A plasztikávak nincs gnd amíg valakinek nicns botoxból az egész feje és megtudja őrizni a természetes hatást... Szerntem. Inkább csináltassa meg mint hogy legyen boldogtalan.

Azért a fogszabályzást ne hasnlítsuk plasztikázáshoz :)

2012. okt. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!