Miért kellene elfogadni magunkat, ha tudunk változtatni is?
Sokszor olvasom, amikor valaki kitesz egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy plasztikáztatná az orrát, a mellét, stb., hogy fogadja el magát. Miért kellene? Ezeket a beavatkozásokat azért találták ki, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.
Nem értem egyesek hozzáállását a dolgokhoz. Ha valakinek csúnyán állnak a fogai, azt mindenki elfogadja/támogatja, hogy legyen fogszabályzója vagy porcelán tok a fogán, de azt már senki sem nézi jó szemmel ha valakinek nagy/ görbe az orra és megoperáltatja.. vagy ha éppen egy nőnek nincs melle és megműtteti, hogy legyen.
Nekem nem volt plasztikai műtétem, tehát mielőtt nekem ugranátok, nem vagyok mű. Csak szeretném, ha mindenki végiggondolná és válaszolna: mi értelme, hogy éveken (vagy néha egész életünkön) keresztül kisebbségi érzésünk legyen és rosszul érezzük magunkat a bőrünkbe, ha egyszer adott a lehetőség a változtatásra?
Én csak azt utálom mikor valakinek jó alakja van, de sportolással lehetne jobb is és óvva intik tőle, higy ugyan ne fogyj jó vagy így fogadd el magad... Hagyjuk már.
A plasztikávak nincs gnd amíg valakinek nicns botoxból az egész feje és megtudja őrizni a természetes hatást... Szerntem. Inkább csináltassa meg mint hogy legyen boldogtalan.
Azért a fogszabályzást ne hasnlítsuk plasztikázáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!