Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért kellene elfogadni...

Miért kellene elfogadni magunkat, ha tudunk változtatni is?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, amikor valaki kitesz egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy plasztikáztatná az orrát, a mellét, stb., hogy fogadja el magát. Miért kellene? Ezeket a beavatkozásokat azért találták ki, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.

Nem értem egyesek hozzáállását a dolgokhoz. Ha valakinek csúnyán állnak a fogai, azt mindenki elfogadja/támogatja, hogy legyen fogszabályzója vagy porcelán tok a fogán, de azt már senki sem nézi jó szemmel ha valakinek nagy/ görbe az orra és megoperáltatja.. vagy ha éppen egy nőnek nincs melle és megműtteti, hogy legyen.

Nekem nem volt plasztikai műtétem, tehát mielőtt nekem ugranátok, nem vagyok mű. Csak szeretném, ha mindenki végiggondolná és válaszolna: mi értelme, hogy éveken (vagy néha egész életünkön) keresztül kisebbségi érzésünk legyen és rosszul érezzük magunkat a bőrünkbe, ha egyszer adott a lehetőség a változtatásra?

2012. okt. 2. 09:14
1 2
 11/19 anonim válasza:
63%
Ezt én se értem hogy miért ilyenek az emberek...Nekem is lesz hamarosan mellnagyobbításom, és akkor mi van?! Én úgy jobban fogom magam érezni és kész. Ha már feltalálták, még szép hogy élek vele, hogy többnek érezzem magam, és ne kelljen az egész életemet önbizalomhiányosan és kisebbségi komplexusokkal.
2012. okt. 2. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó! Én meg azt nem értettem, hogy a nők miért ilyen gyengék? Ne mond már, hogy jobb lesz a lelkednek, hogy a mellműtét után azok a pasik akik a műmellre buknak és egy hülye értékrend miatt csak azt látják szépnek, majd szépen ott sorokaznok a lábad előtt?! Ez neked jó lesz? Hogy majd nem a nőt úgy egészében hanem a tökéletesnek hitt melleidet fogják szeretni....én mindig úgy voltam vele, hogy engem a párom ne azért szeressen mert mű mellem van, hanem magamért! De mindegy túl mély vitákba amúgysem akarok belemenni, de a lényeg szerintem először a lelki dolgokat kellene rendbe tenni, hogy miért vagy önbizalom hiányos....stb., mert tuti nem azért mert nem tökéletes a melled...az a baj, hogy sokan hiszik azt hogy megcsináltatják a mellüket, vagy az orrukat vagy műhajat rakatnak fel és ezzel tökéletesek lesznek, pedig csak inkább felszínesek....a normális értékrendű emberek körében! De lelkük rajta!
2012. okt. 2. 13:01
 13/19 anonim válasza:
13 01-es! Először is, már férjem van, és ő támogat. Másodjára ez egy korrekciós mellnagyobbítás lesz, miután az egyik mellem C-s, a másik meg épp hogy A-s...ezek után is el kell ítélni?
2012. okt. 2. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell az ilyen emberekre hallhatni,nyugodtan csináltasd azt amit csak akarsz.Ha te ettől szebbnek jobbnak érzed magad! Velem is vitatkozott az előtted szóló,de van ez így! nem vagyunk egyformák!Hál isten!:)
2012. okt. 2. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Aki egy-két testrésze miatt nem érzi jól magát annak a gond az agyában van és sose lesz elégedett, mert a műtétek után majd talál mást ami nem tetszik önmagán. Ez mindig így van. Inkább pszichológus kéne az ilyeneknek, nem műtét.

Nekem is kicsi a mellem, nagy a seggem, combom, közbe meg vékony vagyok. Tök aránytalan így, mégsincs semmi gondom magammal, a pasik is szépnek tartanak, sose volt semmi bajom abból hogy lapos vagyok mint egy fiú, ja az orrom sem épp kicsi. De nem is számít. Így is elégedett vagyok magammal, nem szeretnék más lenni.

2012. okt. 2. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Csináljon mindenki a testével amit akar, szerintem nem a korrekciós műtétekről volt szó...de az valóban vicces amikor látok az utcán anyukákat akik vezetgetik az 1-2 csemetét 15centi platform tűsarkúban, cicanadrágban haspólóban és akkora műmellük van mint egy kosárlabda, jah' és az agyonszolizott bőrük nem hogy fiatalítani őket hanem még randábbak lesznek....

24/N (még mielőtt nekem estek én sem vagyok bűn ronda, de tökéletes sem, és ez így jó)

2012. okt. 2. 14:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha te így jól érzed magad azzal sincs gond,de azért mert valaki implantátumot helyeztet be,attól még nem mű!
2012. okt. 2. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkoztam már ezen. Persze a helyzet nem összetettebb, mert valaki már tényleg túlzásba tudja vinni és plasztika függővé válik, mert nem fogadja el, hogy soha ne lesz tökéletes, mert olyan nem létezik. De mikor mondják, hogy ne tornázz, ne fesd be a hajad, ne sminkelj, ne menj bőrgyógyászhoz, ne műttesd meg ami nem tetszik, hanem fogadd el magad az szerintem is szánalmas. Ami nem tetszik azon változtassunk ha lehet!
2012. okt. 2. 17:49
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsó! teljesen ez a véleményem:)
2012. okt. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!