Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom sokszor érzelmileg bánt indokolatlanul bunkón viselkedik velem ok e arra hogy nem kívánom vele a szexet?
Már hogyan is kívánnád?
Nem kell se szexelni vele, se együttmaradni
En sajnos evekig voltam egy ilyen kapcsolatban. Hazassag is lett es egy gyerek (az egyetlen ami jo volt az egeszben, csak sajnos a gyerek altalaban az anyanal marad, ezert par evet varnom kell, hogy majd kesobb velem lehessen). Azota mar elvaltunk es ritkabban talalkozunk, de a gyerek miatt muszaj. Es olyankor bizony ott van tovabbra is a verbalis bantalmazas, a hazudozas, a megalazas... Es nem tud leszokni rola.
Ha idoben kapcsolok, akkor kilephettem volna viszonylag konnyeden, de sajnos volt egy alkalom amikor megigert fut-fat, hogy soha tobbe nem fog bantani, es tudja, hogy nekem is csak szeretet kell... (a mezesmadzag). Es akkor eppen hittem neki. Kar volt.
Csak megerositeni tudom azokat akik mar ateltek ilyet, hogy ha egyszer mar megszunt a tisztelet es csak bantalmazas van, akkor abbol soha nem lesz rendes kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!