Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom sokszor érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom sokszor érzelmileg bánt indokolatlanul bunkón viselkedik velem ok e arra hogy nem kívánom vele a szexet?

Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze....
2019. júl. 30. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy igen. Szerintem szakíts mert hosszútávon nem lesz jó vele a kapcsolatod!
2019. júl. 30. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Már hogyan is kívánnád?

Nem kell se szexelni vele, se együttmaradni

2019. júl. 30. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele?
2019. júl. 30. 14:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utána a bántalmazó és elnyomó kapcsolatoknak.
2019. júl. 30. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És neked ez jó? Mert valószínűleg hosszú ideje elviseled már...
2019. júl. 30. 17:38
 7/11 dianaduchess ***** válasza:
100%
Abszolút. Az ilyet ott kell hagyni a francba. Egy igazi társ nem bántja érzelmileg azt, akit szeret, pláne nem indokolatlanul. Csak az időd vesztegeted vele.
2019. júl. 31. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rugd le magadról és magadtól, de minél előbb szabadulj meg tőlle, mert csak rosszabb (bunkóbb) lesz!
2019. júl. 31. 09:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

En sajnos evekig voltam egy ilyen kapcsolatban. Hazassag is lett es egy gyerek (az egyetlen ami jo volt az egeszben, csak sajnos a gyerek altalaban az anyanal marad, ezert par evet varnom kell, hogy majd kesobb velem lehessen). Azota mar elvaltunk es ritkabban talalkozunk, de a gyerek miatt muszaj. Es olyankor bizony ott van tovabbra is a verbalis bantalmazas, a hazudozas, a megalazas... Es nem tud leszokni rola.

Ha idoben kapcsolok, akkor kilephettem volna viszonylag konnyeden, de sajnos volt egy alkalom amikor megigert fut-fat, hogy soha tobbe nem fog bantani, es tudja, hogy nekem is csak szeretet kell... (a mezesmadzag). Es akkor eppen hittem neki. Kar volt.

Csak megerositeni tudom azokat akik mar ateltek ilyet, hogy ha egyszer mar megszunt a tisztelet es csak bantalmazas van, akkor abbol soha nem lesz rendes kapcsolat.

2019. aug. 2. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki a francba, keress egy normálisat. Ez szociopata, csak rosszabb lesz, nem tud megváltozni.
2019. aug. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!