Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborodtam fel, hogy lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Ha egyedül csinálok meg vlmi házimunkát az oké, viszont amikor ő neki kezd és én pl. leülök akkor szól hogy "hé elfelejtettél" segíteni és álljak fel segítsek.2019. júl. 21. 14:15
1/7 A kérdező kommentje:
29f
2019. júl. 21. 14:16
4/7 anonim válasza:
Mond neki hogy a múltkor te is elfelejtettel én mégsem szóltam.
5/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi. Szóltam neki és ő sértődött meg..
2019. júl. 21. 14:43
6/7 anonim válasza:
"Hé nem a kutyád vagyok, hanem a társad, aki szeret, tisztel és megbecsül. Ha elégedetlen vagy velem, csak szólj, összepakolok és már itt sem vagyok." Valami ilyesmivel szereld le. Ne hagyd, hogy tiszteletlenül beszéljen veled bárki.
7/7 anonim válasza:
Ismerek ilyen személyt, mint a párod, és nagyon nehezen lehet jobb belátásra téríteni. Nála is így van, ha én csinálok valamit akkor ő addig elvan, de ha ő akkor az rögtön "közös munka", kell hogy legyen - a nagyját én csinálom - aztán menne learatni a babérokat.
Na ezt egyszer hagytam neki, többször nem. Előre "lecsapom" az erre irányuló kísérleteit. Kétszer-háromszor kell ezt eljátszani, utána talán megtanulja.
Te is állj a sarkadra, hiszen te is elvégezted a saját feladatod, addig ő pihent. Most fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!