Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet változtatni azon ha már nem kívánom a párom?
Úgy általánosságban tök jól megvagyunk van egy közös ház, közös gyerek minden idilli.
Viszont a szex talán a kapcsolatunk elején volt jó utána jó ideig elfogadható, 1-2éve botrányos.
Én részemről nem vagyok már szerelmes csak szeretem.
Ő azt mondja szerelmes neki nem is lenne problémája.
Viszont engem többnyire ő már nem tud felizgatni, pedig a szexet kívánom de amikor oda kerül a sor nagyon elaposodik a dolog és unom az egészet.
Szakítani nyilván emiatt nem akarunk. Tippeket szeretnék kérni, hogy ezen hogy segíthetünk.
#18-as. A problémán nem segítettél, viszont tetszett a komment jót nevettem, érzem az iróniát.:)
#19-es bele férne anyagilag, bár még soha sem voltam welnessezni. Strandon sem voltunk együtt soha (1.ok hogy nem tud úszni, 2.ok tényleg durván anyajegyes és féltette hogy leég. (Persze mondtam hogy vegyen pólót, de eddig nem sikerült eljutni egy strandra))
Szóval én szívesen mennék, a napokban felhozom neki.
Ha már -"nem kívánod a párod!"
Azon egyetlen álomnyaralás',pazar kiruccanás,meg adrenalin helyszín sem fog változtatni!
Mi nem vagyunk álompár,vitázunk sokat...sőt néha komolyan "öljük egymást"...De a szex stabil mindig összehoz,kibékít',feledtet minden nehézséget. (25-éve) De a szexet is tanulni kell. Ha nem tudtok beszélni róla ,szexuálpszichológus segíthet.
De, segítettem a problémán... gondolkozz picit. :)
Meg az előző kommenttel is.
Ez a komment is jogos.
És arról vélemény ez most jutott eszembe, hogy elmenni valahova (ahol ez kivitelezhető) és vennénk nem tudom mi a pontos neve szexhez kapható társas játék. Gondolom van több fajtája. Egyszer láttam egy ilyen webshopban erre irányuló felelsz vagy mersz játékot.
Hogy vennénk egy ilyet és tuti a tutira nem itthon a "lapos" közegben próbálnánk ki.
Segíthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!