Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom nem akar lagzit?

Figyelt kérdés

Úgy képzeli el az esküvőt, hogy 2 tanú társaságában összead minket anyakönyvvezető, és ennyiben ki is merül.

Hallani sem akar templomi esküvőről, itt az az érve, hogy egyikünk sem vallásos, nem tudok rá, hatni, hogy itt nem is az a lényeg, hanem az élmény, az a hangulat, amit csak egy díszes templom áraszt magából. Ugyanakkor ezt még le tudom nyelni, azt már nehezebben, hogy nem akar semmilyen bulit, vendéglátás.

Azt mondja, hogy abból az 1,5-2 millió forintból menjünk inkább egy emlékezetes nászútra.

Itt próbáltam azzal érvelni, hogy a vendégek által adott pénznek hála, lehet vissza is jönne az ára, amennyiben nem csinálunk nagy felhajtást, mert nem muszáj 2 milliót költeni, de azt mondta, hogy erre nincs garancia, és álljak elő jobb érvekkel, ha ennyire szeretnék nagy esküvőt.

Ezzel nagyon megsértett, nem szeretnék lemondani erről, tudom, hogy meggyőzhető, mert régen a házasságról sem akart hallani, csak kéne néhány tanács. Kérlek segítsetek!

2019. aug. 10. 21:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira örülnék egy ilyen férfinak! Nőként teljesen egyetértek vele. A pénzt magunkra költeni és nem rokonokra, akik nagy részének a nevét se tudjuk és kb 10 éve találkoztunk utoljára. A nagyon szűk családdal lehet egy kis ünnepség, de nem fontos. A nagy lagziktól és pénzszórástól engem is kiráz a hideg.
2019. aug. 11. 08:59
 32/36 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, hogy nem találtam támogatóra... A kérdésemre sem adott senki kifejezetten hasznos választ... Szóval köszi!
2019. aug. 11. 09:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi tizenöten voltunk, polgári esküvő volt. A szűk család kés 2-2 jóbarát mindkettőnk részéről. A fehér menyasszonyi ruha, a szép autó, az éttermi ebéd megvolt, elegánsan, de hacacáré nélkül. Utána 2 millás nászútra mentünk. Párodnak igaza van szerintem.
2019. aug. 11. 09:37
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rettentően ostoba vagy. Szinte senki nem adott választ a kérdésedre? Mondatértelmezési problémáid vannak?

Mit tegyél? Fogadd el párod ész érveit, neki legalább van agya ès használja is, veled ellentétben. Ő reálisan látja a dolgokat.

2019. aug. 11. 11:56
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Milyen támogatásról beszélsz? Nincsenek barátaid, akikkel meg tudnád beszélni az ügyes-bajos dolgaidat?

Elég sok hasznos választ kaptál. Például, hogy ne akarj templomi esküvőt, mikor nem vagy vallásos, vagy hogy ne csak saját magaddal foglalkozz, hanem számítson már a "párod" véleménye is.

De akit - a te szavaidat idézve - "nagyon megsért" valaki azzal, hogy a szemébe mondja, hogy nem "jár" számára templomi esküvő (hiszen nem indokolja semmi), az reménytelen eset. Ha téged ez lelkileg ennyire padlóra küldött, keress fel egy dilidokit.

Egyébként örülnék, ha a "párod" meglátná ezt a kérdést. Lehet, hogy kétszer is meggondolná, hogy elvegyen-e ilyen undorító nőszemélyt, aki interneten keresi a praktikákat, hogy hogyan lehet manipulálni meg ráerőszakolni az akaratát a palijára.

2019. aug. 11. 21:29
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezaz. Úgy látom, semennyire nem lehet rád hatni. Neked a kicsit adják, de a nagy kell: ráerőszakoltad az esküvőt, pedig ő nem akarta, mégis engedett, de neked még ez sem elég. Itt meggondolnám a párod helyében, hogy tényleg maga a házasság fontos-e neked és a hátralevő közös életre való elköteleződés, vagy csak egy puccos lagzi. Felszínes vagy és mindenféle bölcsesség, együttérzés hiányzik belőled. Alsós koromban több bölcsesség volt bennem a világ és mások iránt, mint benned felnőttként. Komolyan ennyire nehéz beleképzelni magad mások helyébe?
2019. aug. 11. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!