Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom, gyermekem apja korábban...

Párom, gyermekem apja korábban mindig emlegette hogy szép lagzit akar majd stb. újabban fel sem hozza hogy egyáltalán megkérne. Szerintetek?

Figyelt kérdés

eddig is mindig csak szövegelt róla, de nem kért meg.

újabban amikor 2. gyereket tervez, meg lehet költözünk is, egyáltalán nem mutatkozik meg a gondolataiban a házasság.

nem akarok rákérdezni, nem akarok tolakodó lenni, ill szerintem erőszakosnak tűnhet ha ezt felhozom. eddig sem kellett ez hozzá, saját magától tervezte az esküvőt.

újabban lehet nekem tűnik úgy, de mintha szánt szándékkal kerülné a témát inkább a szerelmet emlegeti, nem a jogi "hercehorcát".

mit gondolhatnék?

2015. ápr. 28. 09:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Mindezeket nem kellett volna évekkel az első gyerek érkezése előtt tisztázni...???
2015. ápr. 28. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

talán most új lakásra kell a pénz

am meg mi tényleg honnan tudjuk? lehet meglepetést akar, lehet nem akar esküvőt

szültél neki egy gyereket az istenért, a párod és nem mered megkérdezni?????

2015. ápr. 28. 09:43
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Tervben a második baba és a költözés. Akkor gondolom, ő arra akar költeni, nem egy szép lagzira. Én nőként is pénzkidobásnak gondolnám már, így hogy van már gyerek, együtt vagytok gondolom, jó ideje már. Egy férfi meg még racionálisabban gondolkozik.

Ha fontos a házasság, akkor legyen egy polgári, néhány vendéggel, lagzi nélkül.

2015. ápr. 28. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
31%

Megjött az esze.

Minek zabáltasson egy rakás,ingyenélő rokonfélét,ha a pénz másra is jól jön?

2015. ápr. 28. 09:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ebben az esetben felesleges lenne esküvőre milliókat költeni, mikor ezer más, fontosabb kiadásotok van. Szerintem ő is így gondolkodik.

De amúgy őt kellene kérdezned, nem vadidegen embereket...

29/N

2015. ápr. 28. 09:48
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

nem tudom, emberek mire alapoznak komoly kapcsolatot, ha nem őszinteségre?

nem mered megkérdezni?bakker.

2015. ápr. 28. 09:58
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Neked kellene határozottan fellépni, hogy csendes házasságkötés legyen végre. Hívatkozz a meglevő és a tervezett gyerekre, hogy az ő jövőjüket kellene biztosítani azzal, hogy a jogi körülményeket rendezni kellene és elejét venni minden olyan bizonytalanságnak, ami elő szokott fordulni. Most már messze túl vagytok a hagyományos sorrenden és erről ő is tehet. El kell hát felejteni a sorrendet és sürgősen bepótolni az elmulasztottakat.
2015. ápr. 28. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha már így alakult és te mégis szeretnéd, vesd fel: szeretném, ha összeházasodnánk. Nem kell rá költeni, nekünk is csak 2 tanús volt, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk.
2015. ápr. 28. 10:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
(hetessel egyet gondoltunk és kettő lett belőle - még a % is egyezik:)))
2015. ápr. 28. 10:03
 10/17 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"eddig sem kellett ez hozzá, saját magától tervezte az esküvőt."

Hát az esküvő szerintem pont az, amit ketten kellene tervezni. Miért lennél erőszakos, ha rákérdezel? Ti nem beszélitek meg a közös dolgaitokat?

2015. ápr. 28. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!