Párom, gyermekem apja korábban mindig emlegette hogy szép lagzit akar majd stb. újabban fel sem hozza hogy egyáltalán megkérne. Szerintetek?
Figyelt kérdés
eddig is mindig csak szövegelt róla, de nem kért meg.
újabban amikor 2. gyereket tervez, meg lehet költözünk is, egyáltalán nem mutatkozik meg a gondolataiban a házasság.
nem akarok rákérdezni, nem akarok tolakodó lenni, ill szerintem erőszakosnak tűnhet ha ezt felhozom. eddig sem kellett ez hozzá, saját magától tervezte az esküvőt.
újabban lehet nekem tűnik úgy, de mintha szánt szándékkal kerülné a témát inkább a szerelmet emlegeti, nem a jogi "hercehorcát".
mit gondolhatnék?
2015. ápr. 28. 09:37
11/17 anonim válasza:
Ezt az össze4küöltözés, de legalább a gyerek előtt kellett volna megbeszélni. Neki kényelmesebb, ha nem vesz feleségül. Miért sír minden nő, amikor előre nem tisztázza, hogy mit akar?
12/17 A kérdező kommentje:
én at hittem tisztázva volt..
2015. ápr. 28. 11:03
13/17 anonim válasza:
És az volt megbeszélve, hogy az első és a második gyerek közt házasodtok? Vagy mi volt tisztázva?
14/17 A kérdező kommentje:
az időpont nem volt
gondoltam majd megkér valamikor..
2015. ápr. 28. 16:08
15/17 anonim válasza:
Szóval nem volt tisztázva. Aztán csak úgy legyártottatok egy gyereket, és le fogjátok a következőt is, mert akkor már minek házasodni?
16/17 A kérdező kommentje:
számomra nincs ilyen, hogy "már minek"..
nem tudom a dumálás mennyire párkapcsolati tényező..
jut eszembe tegnap leendőbelim-nek szólított..
lehet hogy akár 80 éves koromig is halgathatom..?
2015. ápr. 28. 16:14
17/17 anonim válasza:
Számodra nincs. A pasid számára meg ezek szerint van. Tényleg nem érthető, hogy évek teltek el, és sose beszéltetek? Sose mondtad meg, hogy nem akarsz addig gyereket, amíg...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!