Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom nem akar lagzit?

Figyelt kérdés

Úgy képzeli el az esküvőt, hogy 2 tanú társaságában összead minket anyakönyvvezető, és ennyiben ki is merül.

Hallani sem akar templomi esküvőről, itt az az érve, hogy egyikünk sem vallásos, nem tudok rá, hatni, hogy itt nem is az a lényeg, hanem az élmény, az a hangulat, amit csak egy díszes templom áraszt magából. Ugyanakkor ezt még le tudom nyelni, azt már nehezebben, hogy nem akar semmilyen bulit, vendéglátás.

Azt mondja, hogy abból az 1,5-2 millió forintból menjünk inkább egy emlékezetes nászútra.

Itt próbáltam azzal érvelni, hogy a vendégek által adott pénznek hála, lehet vissza is jönne az ára, amennyiben nem csinálunk nagy felhajtást, mert nem muszáj 2 milliót költeni, de azt mondta, hogy erre nincs garancia, és álljak elő jobb érvekkel, ha ennyire szeretnék nagy esküvőt.

Ezzel nagyon megsértett, nem szeretnék lemondani erről, tudom, hogy meggyőzhető, mert régen a házasságról sem akart hallani, csak kéne néhány tanács. Kérlek segítsetek!

2019. aug. 10. 21:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a párodnak. Én is így szeretném majd. Több hónapos szervezés és ideggorcs helyett inkább 2 hét valami egzotikus helyen.

23L

2019. aug. 10. 23:32
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok, gyerekként is utáltam a lagzikat. Mindenki csak azért jön, hogy egy jót bulizzon este...ja és sok emberrel úgysem tudtok foglalkozni, mert ugye azt azért mindenki elvarja, hogy odamenjetek hozzájuk. A párod logikus. Az én nagy álmom, hogy nászútra valami különleges helyre menjünk, ahova mindig is el akartam menni, csak a párommal, kettesben, és így is olcsóbban megússzuk majd, mint egy lagzival.
2019. aug. 10. 23:40
 23/36 anonim ***** válasza:
93%

Uu, de kar, hogy nem en vagyok egyutt a paroddal :D de most komolyan. En pont igy kepzelnem el, ahogy ő. Bar nekem fontos a hazassag, de a ket tanus megoldas nagyon tetszene, ahol nincs is senki mas. Utana pedig egy szuper naszut, pl. Balin. Imadok utazni! Vagy tetszene az is, mikor Las Vegasban ott rogton aznap osszeadjak a parocskakat :D a naszut akkor ertelemszerűen Kalifornia lenne. :)

Na jo nem almodozom tovabb, bilibe log a kezem, de hogy en miert nem tudtam eddig egy ilyen pasit talalni :(

A templomi eskuvovel kapcsolatban abszolut osztom a tobbiek velemenyet. En nem hagynam hazasodni templomban azokat, akik nem voltak minimum elsoaldozok. De hogy olyanok menjenek oda alszenteskedni, akik meg sincsenek keresztelve... Szegyen.

2019. aug. 11. 01:35
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

Az én véleményem is ugyanaz, mint a többieké, a párodnak 100%-ban igaza van.

A templomis dologgal pedig beismerted, hogy te is ugyanolyan képmutató vagy, mint jó pár ember. Ha nem vagy vallásos, akkor mit keresnèl a templomban? Lelkiismereted ehhez a viselkedèshez mit szól?

Ne legyél önző és egoista.

2019. aug. 11. 06:23
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi ne legyünk álszentek? TE ne lesgyél álszent, és ne esküdj templomban, ha neked az semmit nem jelent. Polgári szertartásnak is megvan a maga hangulata - jó mondjuk nem feltétlenül a városházán, de egy szép kinti helyszínen nagyon romantikus tud lenni.

Ami a lagzit illeti, azt tudom mondani, hogy kompromisszum. Nálunk a párom akart kéttanúsat, de meggyőztem, hogy közeli család még ott lehessen, így most kisebb esküvőnk lesz, mint amire én gondoltam, de azért mégis a családunk körében tudunk ünnepelni. Cserébe a párom a lagzit lealkudta szimpla családi vacsorára. Ha házasok akartok lenni, muszáj lenne megtanulnotok kompromisszumot kötni.

2019. aug. 11. 07:26
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, te akkora hülyeséget írtál, hogy nem igaz.

Még vendégként is hányingert kapok a lagzitól meg a vőfélytől és a hasonló szarságoktól. A párodnak totál igaza van és sokkal jobb és gyakorlatiasabb a hozzaallasa az esküvőhöz.

Te tényleg csak mutogatni akarod magad, az a fajta vagy, aki hisztirohamot kap, ha valamelyik vendég a piros bármely árnyalatát meri felvenni.

Egyébként a kompromisszumkötés az nem azt jelenti, hogy lenyomom a másik torkán, amit én akarok.

Ő már engedett, engedj te is.

Ha meg férfi a párod, inkább add neked, én ilyen esküvőt szeretnék.

2019. aug. 11. 07:55
 27/36 anonim ***** válasza:
89%
Ha mi egyöntetűen ugyanazt gondoljuk rólad, hidd el, a díszes vendégsereged sem fog másként vélekedni sem az álszenteskedésedről, sem a puccparádédról. Templomba menni úgy, hogy máskor soha nem mész, durván hányingerkeltő. Ne akard, hogy mindenkinek hánynia kelljen tőled.
2019. aug. 11. 08:02
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanok ellen harcolnék, amit biztosan nem akarnék, mert mindig is irtóztam tőle, vagy szerintem totál hülyeség, és légyszi ne erőltessétek rám, főleg nem ezen a napon, mert elsírom magam, az biztos. De amit meg szeretnék, abban képes vagy engedni, kompromisszumot kötni. Ez így kéne, hogy működjön.

Sose értettem, miért kellene milliókat költeni egy lagzira, amikor az ember még azt is meggondolja, hogy melyik táskát vegye magának, melyik laptopot, de ez mérföldekkel többe kerül. Ne már...

2019. aug. 11. 08:02
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebben ennyire nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor ez nem lesz hosszú házasság. Úgy dobj ki egy délutánra 2 milliót az ablakon, hogy ne sajnáld, ha egy év múlva már váltok.

Mennyi ilyen párt ismerek! 3 évig egy kétnapos pihenőre nem mennek, kell a pénz a nagy lagzira. Eltapsolnak pár milliót, utána megy a sírás, hogy fele se jött vissza annak, amit reméltek. Egy év múlva meg romokban a házasságuk. Utána meg fröcsögve hülyéznek mindenkit, aki házasodik, mert az pénzkidobás és óriási hiba.

2019. aug. 11. 08:15
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az egyik rokonom, akik most házasodtak (késői házasság, már volt két 10-12 éves gyerek) azt tanácsolták, hogy akkor lesztek a legboldogabbak, minél kevesebben jönnek el. Ja és ők a saját udvarukon tartották a zenés vacsorát, kis hangulatosnak tűnt a videó és a képek alapján :))
2019. aug. 11. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!