Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem, hogy a barátnőm egyedül akar lenni?
Mondjuk azt, hogy egyedül akar lenni?
Egy kapcsolatban is kell az "én" idő, ez nagyon fontos. Nem kell folyton egymás seggében lenni. Az ilyen rokonlátogatások meg senkinek nem jelentenek kikapcsolódást, leginkább csak tök felesleges megfelelési kényszert. Teljesen megértem, hogy nem akar menni.
Olyan következtetést érdemes levonnod, hogy ha nem gond nem megy, mert egyedül akar lenni kicsit.
Ha te ebben bármi problémát látsz/sejtesz a háttérben, azt értelemszerűen meg kellene osztanod vele...
Örülök, hogy segíthettem.
Fáradt, pihenne, lazítana. Azt csinálá, ami jól esik neki ahelyett, hogy a rokonokkal jópofizzon és idegen helyen aludjon.
Az emberek 90%-a választaná az egyedül feltöltődést otthon a rokonlátogatás helyett. Csak a barátnőd ezt ki merte mondani.
Olyant, hogy ideje lenne jobban figyelned arra, hogy ne lógj mindig rajta.
Az egyedüllét utáni vágy teljesen természetes, és szükséges a lelki egyensúlyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!