Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem, hogy a barátnőm egyedül akar lenni?
Mit nem lehet erteni azon, hogy a rokonok csak szamodra kedvesek, neki idegenek es az alkalmazkodas energiat igenyel? Idegenekkel valo jopofizas hekyett valasztja a youtubeot, egy doboz jegkremet, kifesti a kormet es elviszi setalni a kutyajat.
Nem benyogte, hanem teljesen ertheto emberi reakcio. O nem a plussmacid, hogy viszed magaddal mindehova. Te a rokonlatogatast valasztottad a baratnod helyett, majd talalkoztok legkozelebb. Szerintem mindketten ki fogjatok birni.
#4-es voltam. Én kedvelem a férjem rokonait, de ha egy hosszú hétvégémet arra kellene áldoznom, hogy velük legyek, én biztos, hogy sírnék. Tudod mit csinálnék otthon egyedül? Megnéznék egy sorozatot, ami legalább 6 évadból áll, sokáig fennmaradnék, meginnék néhány pohár bort, takarítanék, elolvasnék egy egész könyvet, rendelnék magamnak pizzát stb. Hirtelen ennyi jut eszembe. A fene se találkozna mással. Örülnék, hogy senki nem szól hozzám.
Persze lehet, hogy a barátnődnek más tervei vannak, de simán előfordulhat, hogy egyszerűen tényleg csak pihenne a kötelező felszínes csevegés helyett.
Az, hogy van-e valaki más a képben, azt nem tudhatjuk. De ha amúgy sem vagytok együtt túl sokat, szerintem akkor lenne egyéb lehetősége másokkal találkozni. Miért pont most jutna eszébe?
oszinten? engem most a sajat rokonaim is leszivnak mar, osszevissza beszel mindenki hogy mikor jon, folyton a politika a tema, epp annak a kibeszelese aki nincs ott, meg otszor ugyanazt elmondani (mikorvegzelazegyetemen, vanebaratod, mikorleszbaba blablabla)
kinek van erre az evi kotelezon felül szüksége? ...
Esetleg dobd be, hogy mégis maradsz, csinálhatnátok valami programot. Aztán, ha nagyonnagyonnagyonnagyon egyedül akar lenni helyette, az adhat okot némi gyanakvásra.
33/f
"Ebből milyen következtetést kellene levonnom?"
hogy az agyára mész!
hadd legyen egyedül, tudod, énidő, hadd töltekezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!