Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem, hogy a barátnőm egyedül akar lenni?

Figyelt kérdés
A hosszú hétvégén rokonokhoz fogunk menni, erre ő benyögte, hogy ha nem gond nem jön mert egyedül akar lenni kicsit. Ebből milyen következtetést kellene levonnom?
2019. aug. 10. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a rokonlátogatás mint apropó, na az a súlyos gond. Esetleg ha inkább örömteli programot szerveznél, amin tudod, hogy jól fogja érezni magát, és csak kettőtökről szól.
2019. aug. 10. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem lehet erteni azon, hogy a rokonok csak szamodra kedvesek, neki idegenek es az alkalmazkodas energiat igenyel? Idegenekkel valo jopofizas hekyett valasztja a youtubeot, egy doboz jegkremet, kifesti a kormet es elviszi setalni a kutyajat.

Nem benyogte, hanem teljesen ertheto emberi reakcio. O nem a plussmacid, hogy viszed magaddal mindehova. Te a rokonlatogatast valasztottad a baratnod helyett, majd talalkoztok legkozelebb. Szerintem mindketten ki fogjatok birni.

2019. aug. 10. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#4-es voltam. Én kedvelem a férjem rokonait, de ha egy hosszú hétvégémet arra kellene áldoznom, hogy velük legyek, én biztos, hogy sírnék. Tudod mit csinálnék otthon egyedül? Megnéznék egy sorozatot, ami legalább 6 évadból áll, sokáig fennmaradnék, meginnék néhány pohár bort, takarítanék, elolvasnék egy egész könyvet, rendelnék magamnak pizzát stb. Hirtelen ennyi jut eszembe. A fene se találkozna mással. Örülnék, hogy senki nem szól hozzám.

Persze lehet, hogy a barátnődnek más tervei vannak, de simán előfordulhat, hogy egyszerűen tényleg csak pihenne a kötelező felszínes csevegés helyett.

Az, hogy van-e valaki más a képben, azt nem tudhatjuk. De ha amúgy sem vagytok együtt túl sokat, szerintem akkor lenne egyéb lehetősége másokkal találkozni. Miért pont most jutna eszébe?

2019. aug. 10. 17:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Mert akire gyanakodok, ő ugyanúgy csak hétvégén ér rá.
2019. aug. 10. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, mire gyanakszol.
2019. aug. 10. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

oszinten? engem most a sajat rokonaim is leszivnak mar, osszevissza beszel mindenki hogy mikor jon, folyton a politika a tema, epp annak a kibeszelese aki nincs ott, meg otszor ugyanazt elmondani (mikorvegzelazegyetemen, vanebaratod, mikorleszbaba blablabla)

kinek van erre az evi kotelezon felül szüksége? ...

2019. aug. 10. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Esetleg dobd be, hogy mégis maradsz, csinálhatnátok valami programot. Aztán, ha nagyonnagyonnagyonnagyon egyedül akar lenni helyette, az adhat okot némi gyanakvásra.

33/f

2019. aug. 10. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ebből milyen következtetést kellene levonnom?"

hogy az agyára mész!

hadd legyen egyedül, tudod, énidő, hadd töltekezzen.

2019. aug. 10. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!