Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esik, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik, hogy a barátnőm nem akar találkozni a szüleimmel és elítéli őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunkban sajnos nagy a korkülönbség, az ő apja még arról sem tud, hogy együtt vagyunk. Ha én szeretném őt elvinni, azt mondja nem ér rá, hagyjam ezzel, túl korai. Az sem segít a helyzeten, hogy szüleimnek van kutyája, aki ugrál, de szüleim nem fogják megnevelni. Mondtam neki, ha anyáméknál ezzel indít, hogy a kutya neveletlen, nem fog nekik tetszeni (ő fél a kutyáktól). Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni. Ha szüleim vagy tesóm megkérnek, hogy segítsek valamiben, azt is gáznak tartja, hogy az én koromban nem nekik kéne ugrálnom. A szüleimről meg azt hiszi, hogy kutyájuk körül forog a világ, pedig sokszor barátnőmet is kérdezik, hogy hogy van.

Mit tegyek? Fél éves kapcsolat.

2019. aug. 3. 18:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

Én nem a kutyában látom a problémát, mert az megoldható, hanem két dologban:

Az egyik, hogy félév után sem mutat be a szüleinek, a "túl korai" az a mai világban nem indok. Mikor akar bemutatni, mikor fogja a kapcsolatotokat nem korainak érezni?í

A másik, hogy nem tisztel.

Ha tisztelne, akkor ismeretlenül nem merne a jelenlétedben ilyen mocsok módon beszélni a szüleidről. Magyarán tojik az érzéseidre, de szerintem ezt te "harcoltad" ki magadnak, mert nyilván a pincsikutyája vagy és érezteted vele, hogy a világon ő az egyetlen nő, akinek arany csöpög a lyukából.

Akkor lettél volna igazi férfi - és tisztességes ember - ha már az első alkalommal visszautasítod ezt a stílust a szüleiddel kapcsolatban.

Talán még némi tekintélyt is szereztél volna magadnak a szemében.

2019. aug. 3. 21:05
 22/29 anonim ***** válasza:
89%
A 21-es leírta a lényeget. Leszarja a szüleidet a te érzéseidet, mindent ami nincs ínyére. Te is így beszélhetsz a szüleiről? Nem hinném. De hát te tudod...te életed.
2019. aug. 3. 21:37
 23/29 anonim ***** válasza:
20%
én a csaj helyében dobnálak azért mert é is megunnám a körplményeskedést a kutyával meg a szüleiddel és lehet akármilyen bunkónak nevezni a csajt én se jópofiznék ha egyszer nem szeretem a nagy kutyákat mert félek tölük. nehogymár a kutyaimádat fontosabb legyen mint a saját fiuk aki átakarja hívni a barátnöjét. na ez a bunkó.
2019. aug. 3. 22:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

21. es válaszolónak igaza van teljes mértékben. Semmibe vesz, mert nem állsz a sarkadra, ha vele maradsz valószínűleg továbbra is ez lesz.

23. as választ pedig mintha a barátnőd írta volna :D

2019. aug. 3. 23:44
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
Na már most azt írtad ha szeretnéd elvinni valahogy azt mondja hagyjad meg nem ér rá mert még túl korai. Mond csak ez neked nem elég intő jel? Arról nem is beszélve hogy az apja még csak nem is tudja jogy kapcsolata van a lányának? Egy igazi szerelmes pár fél év után nem tartja korainak ha el akarnak menni pl egy hétvégére hogy romantikázzanak. Szerintem ez a csaj tesz rád magasról. Azért 39 éves létedre csak tudod tán milyen az amikor az ember szerelmes. Állíthatod itt fejen állva is hogy de szeret a csaj de szerelemmel tuti nem. És ennyi erővel én is szeretlek mint embert mert biztos jó ember vagy de kb ennyi pont mint a párod hogy szerelem nincs. Csak ezt te nem akarod magadnak sem beismerni. Tedd fel a kérdést miért nem akar felvállalni hogy tudja mindenki együtt vagytok? Miért nem viselkedik úgy mint egy szerelmes?
2019. aug. 4. 08:02
 26/29 anonim ***** válasza:
94%

Próbáld meg, hogy első alkalommal a kutya be lesz zárva, lehet megenyhül és akkor már szívesen megy. Viszont szerintem sokkal aggasztóbb jel, hogy az apja nem is tud rólad...

30n

2019. aug. 4. 11:04
 27/29 anonim ***** válasza:
21%

"Próbáld meg, hogy első alkalommal a kutya be lesz zárva "

Bocs, de egy okos és intelligens állatot nem zárnék be...

De ezt a csajt igen.

...és mellé a másik ketrecbe meg a bunkó 23-ast is.

2019. aug. 4. 16:20
 28/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, azert ennyire ne nézz már minket hülyenek, légyszives. Az állat nem ember könyörgöm, te beteg vagy. Jól néznenk ki anyámék is ezen a szinten tartanának...
2019. aug. 4. 16:31
 29/29 anonim ***** válasza:
28%

Itt nem mi vagyunk a hülyék, hanem téged rángat a farkincádnál fogva ez a gyépés nőszerűség, miközben fikázza a családodat ismeretlenül is.

Majd idővel rájössz, hogy léteznek normális nők is

2019. aug. 5. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!