Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik, hogy a barátnőm nem akar találkozni a szüleimmel és elítéli őket. Mit tegyek?
Kapcsolatunkban sajnos nagy a korkülönbség, az ő apja még arról sem tud, hogy együtt vagyunk. Ha én szeretném őt elvinni, azt mondja nem ér rá, hagyjam ezzel, túl korai. Az sem segít a helyzeten, hogy szüleimnek van kutyája, aki ugrál, de szüleim nem fogják megnevelni. Mondtam neki, ha anyáméknál ezzel indít, hogy a kutya neveletlen, nem fog nekik tetszeni (ő fél a kutyáktól). Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni. Ha szüleim vagy tesóm megkérnek, hogy segítsek valamiben, azt is gáznak tartja, hogy az én koromban nem nekik kéne ugrálnom. A szüleimről meg azt hiszi, hogy kutyájuk körül forog a világ, pedig sokszor barátnőmet is kérdezik, hogy hogy van.
Mit tegyek? Fél éves kapcsolat.
"Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni."
Szerintem ezt a vad, bugris prolit használd arra, amire való és közben keress egy normális, korban hozzád illő nőt, aki legalább megpróbál viselkedni.
szerintem éretlen a lány hozzád, viszont én is félek a kutyáktól szóval teljesen megértem. addig elzárhatnák egy találkozás vagy beszélgetés erejéig hogy biztonságban érezze magát. ennyiben alkalmazkodhatna a családod is. vesd fel ezt az ötletet nekik hátha igy akar majd találkozni a szüleiddel.
nem tudom mennyire müködöképes amúgy a kettötök kapcsolata lehet szégyenli az apja elött hogy idösebb vagy.. esetleg fél a reakciójától.. bár egy 25 éves az már felnött nö nem hiszem hogy eltilthatna az apja töled. kérdezd meg a lányt hogy valóban miert nem mutat be az apjának ha ismet kieterö választ ad szakitsatok szerintem.
Azt azért szögezzük le: rohadtul undorító amikor valakinek a kutyája összevissza ugrál, összenyal, a mocskos mancsával piszkít ruhát cipőt, harapdál, a házigazdák meg csak röhögnek és mondják a süket hülye ostoba szövegüket hogy nem bááánt, ne félj tőleee.
Illik, ismétlem illik azt a rohadt dögöt bezárni amíg vendég van a háznál, főleg ha tudom hogy nem szereti vagy fél a kutyáktól a vendégem.
Normális helyeken ez így működik, csak sajnos ez a kutyabuzzi világ felülírja az illemet, jóérzést.
Amúgy meg az volt az utolsó hogy betenném a lábam ilyenekhez akik ezt nem tartják tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!