Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esik, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik, hogy a barátnőm nem akar találkozni a szüleimmel és elítéli őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunkban sajnos nagy a korkülönbség, az ő apja még arról sem tud, hogy együtt vagyunk. Ha én szeretném őt elvinni, azt mondja nem ér rá, hagyjam ezzel, túl korai. Az sem segít a helyzeten, hogy szüleimnek van kutyája, aki ugrál, de szüleim nem fogják megnevelni. Mondtam neki, ha anyáméknál ezzel indít, hogy a kutya neveletlen, nem fog nekik tetszeni (ő fél a kutyáktól). Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni. Ha szüleim vagy tesóm megkérnek, hogy segítsek valamiben, azt is gáznak tartja, hogy az én koromban nem nekik kéne ugrálnom. A szüleimről meg azt hiszi, hogy kutyájuk körül forog a világ, pedig sokszor barátnőmet is kérdezik, hogy hogy van.

Mit tegyek? Fél éves kapcsolat.

2019. aug. 3. 18:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
hány évesek vagytok? csak hogy legyen már fogalmunk
2019. aug. 3. 18:29
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Egy idióta a csajod, cseréld le egy kevésbé hülyére.
 3/29 A kérdező kommentje:
Ő 25, én 39.
 4/29 anonim ***** válasza:
88%
megértem, ne erőltesd
2019. aug. 3. 18:31
 5/29 anonim ***** válasza:
75%

"Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni."

Szerintem ezt a vad, bugris prolit használd arra, amire való és közben keress egy normális, korban hozzád illő nőt, aki legalább megpróbál viselkedni.

2019. aug. 3. 18:32
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

szerintem éretlen a lány hozzád, viszont én is félek a kutyáktól szóval teljesen megértem. addig elzárhatnák egy találkozás vagy beszélgetés erejéig hogy biztonságban érezze magát. ennyiben alkalmazkodhatna a családod is. vesd fel ezt az ötletet nekik hátha igy akar majd találkozni a szüleiddel.

nem tudom mennyire müködöképes amúgy a kettötök kapcsolata lehet szégyenli az apja elött hogy idösebb vagy.. esetleg fél a reakciójától.. bár egy 25 éves az már felnött nö nem hiszem hogy eltilthatna az apja töled. kérdezd meg a lányt hogy valóban miert nem mutat be az apjának ha ismet kieterö választ ad szakitsatok szerintem.

2019. aug. 3. 18:35
 7/29 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal keményebb napjaid lesznek, ha majd egyszer találkoznak!
2019. aug. 3. 18:36
 8/29 anonim ***** válasza:
71%
Ez még egy gyerek nem felnőtt. Olyan mint ha csak lennél neki de szeretni nem igazán szeret. Szerintem keress valaki mást mert ez a csaj csak szexre való.
2019. aug. 3. 18:38
 9/29 anonim ***** válasza:
72%

Azt azért szögezzük le: rohadtul undorító amikor valakinek a kutyája összevissza ugrál, összenyal, a mocskos mancsával piszkít ruhát cipőt, harapdál, a házigazdák meg csak röhögnek és mondják a süket hülye ostoba szövegüket hogy nem bááánt, ne félj tőleee.

Illik, ismétlem illik azt a rohadt dögöt bezárni amíg vendég van a háznál, főleg ha tudom hogy nem szereti vagy fél a kutyáktól a vendégem.

Normális helyeken ez így működik, csak sajnos ez a kutyabuzzi világ felülírja az illemet, jóérzést.

Amúgy meg az volt az utolsó hogy betenném a lábam ilyenekhez akik ezt nem tartják tiszteletben.

2019. aug. 3. 18:46
 10/29 A kérdező kommentje:
Én őt szeretem és ő is engem, szakítani nem fogok ez miatt, ez nem opció. Csak azt nem értem, ezen a kutyás dolgon miért lovagol...A kutya meglesz fogva, ha odajön, de kismilliószor átbeszéltük már. Nem proli, nagyon okos és intelligens nő a barátnőm, csak nem értem ezt a megnyilvánulását a szüleim felé.
2019. aug. 3. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!