Félek hogy elvesztem a párom, a fiam nem akar elfogadni mit tegyek?
hááááááát, ez azért húzós. Ez olyan mint a "tesó volt párjával nem jövünk össze" dolog.Nem volt túl szép hogy :
1. fiad haverjával jöttél össze
2. olyan fiatal hogy a fiad lehetne
Oké neked ez így okés dolog, mert már van 3 gyereked stb. és ha a párod családot szeretne stb. akkor mi lesz?
egyelőre a fiaddal nem tudod helyrehozni adj neki időt, hogy megeméssze
"sajnos nincs munkája a páromnak így az én keresetemböl élünk így segíteni sem tudom a fiamat"
Jujj, ez nagyon-nagyon gáz. Tehát a "párod" eltartása előrébbvaló, mint a fiad támogatása?
Nézd, én nem tudok az érzelmi életedről semmit, de azt azért érzed te is, hogy 40 éves, háromgyermekes anyaként kötelességeid vannak, elsősorban a három gyereked felé. A velük való kapcsolat előrébbvaló kellene, hogy legyen, illetve az ő jólétük kellene, hogy a legfontosabbként szerepeljen a fontossági listán.
Ez nem így van most, ahogy látom, és ez egy iszonyat. Nem elég, hogy meglett, érett nőként egy kölyökkel tartasz fenn kapcsolatot, de még a gyerekeidtől is elfordulsz ezért?
A személyes véleményem meg az, hogy a srácnak jó hódítás vagy, a 40-es anyuka, akit sikerült leakasztani és még el is tart... emiatt nem biztos, hogy a gyerekeiddel való kapcsolatodat fel kellene áldoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!