Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Félek hogy elvesztem a párom,...

Végvári Valentina kérdése:

Félek hogy elvesztem a párom, a fiam nem akar elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanok írjanak akik segíteni probálnak tanácsal,40 éves nő vagyok.Van 3 gyerekem előző kapcsolatombol, sajnos nem müködött a kapcsolatunk és bele szerettem a fiam haverjába aki 20 évvel fiatalabb mint én. Érzéseimet ö is viszonyozta viszont a fiam se vele se velem nem tartja a kapcsolatot, nem tudom hogy tudnák ki békülni vele,17 éves apja neveli, sokszor elgondolkodok jó döntést hoztame,sajnos nincs munkája a páromnak így az én keresetemböl élünk így segíteni sem tudom a fiamat, nem akarom elveszteni de a páromat se, mit tegyek?
2017. ápr. 11. 14:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

"Sose csalna meg mert imád, volt hogy veszekedtünk és öngyilkos akart lenni !"

És ez neked a szerelem jele? Ennyire naiv és agyilag zokni vagy negyven évesen? Legalább ne kérkedj már vele!

Ez a pasas érzelmileg zsarol. Az "öngyilkos leszek" nagyelőadás érzelmi zsarolás. El se hiszem, hogy egy háromgyerekes meglett nő ilyet bevesz. Saját magam még sose találkoztam ilyennel.

A gyerekeid látogatására pedig annyit: a kérdésedben azt írtad, azért nem támogatod őket anyagilag, mert el kell tartanod a párod. Tehát a párod előrébb való, mint a tulajdon gyerekeid. Ha a párod nélkül lenne keret arra, hogy őket támogasd, akkor a párod felesleges a képbe. Igen, ennyire fontosnak és mindennél előbbre valónak kellene lennie a gyerekeidnek.

Ez a 20 éves munkanélküli porfogó teljesen hülyét csinál belőled. Elfordultál miatta a családodtól, eltartod, rámegy az összes pénzed, közben a nagy drámával, amit néha előad, elhitette veled, hogy ez aztán holtodiglan fog így menni, úgy táncolsz, ahogy ő fütyül.

Ebben a kapcsolatban semmi nem normális és semmi nem működik. Tedd már a szívedre a kezed és valld már be, hogy az életed egyik területe sincs a helyén, azt leszámítva, hogy valószínűleg jó a szexuális életed... :)

Se a volt férjeddel, se a gyerekeiddel, se a kereseteddel nem boldogulsz, a párodat mindenki rühelli rajtad kívül, te meg egy pár jó numeráért feláldozod magad és a családi életed.

Ritka sötét ember vagy.

2017. ápr. 13. 10:08
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
fúúúj a kiskora óta jó velem részénél majdnem kidobtam a taccsot, banyek egy olyan emberrel nem tudnék össze jönni akit felnőtt létemre gyerek kora óta ismerem bööeee
2017. ápr. 13. 10:30
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
olyan tanacsokat nem fogsz kapni amiket hallani akarsz. te egy hp vagy akivel eltartatja magat egy 20 eves fiu mert neked a magad korabeli ferfi nem eleg jo. en a fiad helyeben tobbet meg se ismernelek. es ez a fiu nem a parod hanem a kefelotarsad. kulonbseg, ezt meg a fiad is tudja es szegyenli hogy r...gyo az anyja.
2017. ápr. 15. 12:30
 34/36 anonim válasza:

,,17 éves apja neveli''

Kit? A párodat neveli a 17 éves apja:)

Vagy a fiadat neveli a 17 éves apja?

2017. máj. 2. 13:13
 35/36 anonim válasza:
2017. máj. 2. 13:21
 36/36 anonim ***** válasza:

17:17

A 17 éves fiát neveli az apja.

Kérdezõ 3 fiad van?

2017. máj. 2. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!