Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Félek hogy elvesztem a párom,...

Végvári Valentina kérdése:

Félek hogy elvesztem a párom, a fiam nem akar elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanok írjanak akik segíteni probálnak tanácsal,40 éves nő vagyok.Van 3 gyerekem előző kapcsolatombol, sajnos nem müködött a kapcsolatunk és bele szerettem a fiam haverjába aki 20 évvel fiatalabb mint én. Érzéseimet ö is viszonyozta viszont a fiam se vele se velem nem tartja a kapcsolatot, nem tudom hogy tudnák ki békülni vele,17 éves apja neveli, sokszor elgondolkodok jó döntést hoztame,sajnos nincs munkája a páromnak így az én keresetemböl élünk így segíteni sem tudom a fiamat, nem akarom elveszteni de a páromat se, mit tegyek?
2017. ápr. 11. 14:07
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Akarna dolgozni de sehol sem veszik fel, arrol meg nem ö tehet, de mindent meg tesz a kapcsolatunkért. Együtt lakunk már , külön. Okoskodok kimèljenek !
2017. ápr. 11. 15:20
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor a viszkető punci (jabocs, szerelem, pff) felülír minden józan észt és korrektséget" című rovatunkat hallották.

Sok boldogságot az élősködő kis hapekoddal, fogsz te még sírni, amikor otthagy és már a kutya se fog hozzád szólni, a gyerekeidet beleértve. De meg is fogod érdemelni.

2017. ápr. 11. 15:28
 13/36 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam olyanok válaszát várom akik hasonlóan vannak csak tudnak értelmes tanácsot adni !
2017. ápr. 11. 15:32
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Sajnálom, de a fiadnak van igaza. Tudod amit tettél, az nagyon, de nagyon szégyentelen dolog volt. Tiszteletben kellett volna tartanod azt, hogy ő a fiad barátja. Jogos a fiad felháborodása, a párod, és te magad is gusztustalan dolgot csináltatok.

28/F

2017. ápr. 11. 16:49
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy aki "okoskodik", annak az a tanácsa, hogy ennek vess véget a "pároddal" és a családodat helyezd előtérbe. Ez nem okoskodás, ez olyan logika, amit 40 évesen, három gyerekkel neked is tudnod kellene követni magadtól.
2017. ápr. 11. 18:53
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Most térj észhez,amig nem késõ.Kár,hogy te nem vagy okoskodó.Ennek a pasinak addig kellesz,amig fel nem hizik mint a liba.Sõt lehet,hogy nemcsak õt tartod el,hanem a 10-en éves barátnõjét is.Anya vagy nem?
2017. ápr. 11. 19:26
 17/36 A kérdező kommentje:
nincs más barátnője mellettem meg nem fog meg gazdagodni mert havi 80 ezret kapok, ami szinte el is megy rezsire meg kajára. Csak azt szeretném hogy a fiam fogadjon el így
2017. ápr. 11. 21:38
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell meggazdagodnia, eltartod, nem dolgozik, aranyélete van.

A fiadnak igaza van, hogy nem fogad el. Belegondoltál valaha, milyen neki? Mondjuk, hogy apád 18 éves korodban levadászta volna a legjobb barátnődet. Mosolyogtál volna hozzá? Kétlem.

A fiad nem fog elfogadni. A felnőttek nagy része sem fog elfogadni, mert ez nem normális.

2017. ápr. 11. 21:45
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Van 3 gyereked és 80.000 Ft.-ból éltek? A gyerekeid elõl eleszi a kaját.Komolyan mondom térj észhez már.Mit vársz ettõl a kapcsolattól?Viszont nem tehetsz róla,hogy nem vagy ébren.Ilyen korban bolondulnak meg általában a nõk is és a férfiak is.Villogni akarnak a fiatal, ártatlan "gyerekekkel".
2017. ápr. 11. 22:09
 20/36 anonim ***** válasza:
92%

Mire számítasz? Hogy a 20 éves barátod egy 40 éves, háromgyerekes elvált nővel akarja leélni az életét? Ennyire meghülyültél? És még arra is képes lennél, hogy a fiaddal való kapcsolatodat odadobd egy 20 éves, munkanélküli nyikhajért, aki jól kiszórakozza magát?

Ez nem csak nevetségesen hangzik, ez az is, és ő biztos jót nevet, hogy hogy megszédített egy "pumát".

2017. ápr. 11. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!