Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Félek hogy elvesztem a párom,...

Végvári Valentina kérdése:

Félek hogy elvesztem a párom, a fiam nem akar elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanok írjanak akik segíteni probálnak tanácsal,40 éves nő vagyok.Van 3 gyerekem előző kapcsolatombol, sajnos nem müködött a kapcsolatunk és bele szerettem a fiam haverjába aki 20 évvel fiatalabb mint én. Érzéseimet ö is viszonyozta viszont a fiam se vele se velem nem tartja a kapcsolatot, nem tudom hogy tudnák ki békülni vele,17 éves apja neveli, sokszor elgondolkodok jó döntést hoztame,sajnos nincs munkája a páromnak így az én keresetemböl élünk így segíteni sem tudom a fiamat, nem akarom elveszteni de a páromat se, mit tegyek?
2017. ápr. 11. 14:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántás,de ebben nem fog tudni neked használható tanácsot adni. A fiad addig nem fog veled jóban lenni,amíg (jogosan) azt érzi,hogy az anyja háttérbe szorítja egy kapcsolat miatt. Nem csak érzelmileg,de anyagilag is hanyagolja,az igényeit nem veszi figyelembe. Ebben az esetben teljesen mindegy,hogy a párod 20-30-40-50 éves-e, a lényeg,hogy a gyermeke(id) háttérbe szorítod egy kapcsolat miatt. Ilyet az emberek a házasságban sem tesznek egymással,mindig a gyerek az első!
2017. ápr. 11. 22:43
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet. Kb. ennyi korkülönbséggel. Annyi különbséggel, hogy ott legalább a srác dolgozott és nem tartatta el magát. Egyszercsak megjelent egy korban hozzáillő lány, a nyanya érzelmi zsarolásba kezdett, ezért nem hagyta ott. Közben a barátnőtől született két gyereke, sokat voltak együtt, a nővel már csak egy lakásban éltek tulajdonképpen. Ment a titkolózás ezerrel, de a nő így is tudta. A fiú szülei a fiatal lány mellett álltak végig, a nyanya soha nem is volt náluk.

A fiát annak idején nem engedte, hogy elvigyék katonának, amikor összejött ezzel a fiatalabb sráccal, egyből elintézte, hogy mégis behívják és külföldre vigyék szolgálatot teljesíteni. Utálta is érte rendesen, soha nem bocsátotta meg.

Aztán sok-sok hazugsággal teli év után a nőci feldobta végre a pacskert, a pár pedig végre összeköltözhetett, született egy harmadik gyerek is, azóta is együtt vannak.

Jelen sztoriban le vagy/leszel a "nyanya". Kell ez neked? Biztosan?

2017. ápr. 11. 23:04
 23/36 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam elköltöztünk a gyerekeket az apjuk neveli ! Nem velem vannak.
2017. ápr. 12. 10:47
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Mondd, hogy lehet felnőtt, érett nőként ennyi eszed? Komolyan azt hiszed, hogy egy a taknyos majd veled fogja leélni az életét? Buta vagy, de nagyon... Persze hogy "viszonozza az érzéseid"... Tökjó neki hogy eltartod. Amúgy sem érzed magad nevetség tárgyának ezzel a "szerelemmel"? Ismerőseid, rokonaid mit szólnak hozzá, hogy így lealázod magad és a fiadat is!
2017. ápr. 12. 10:58
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy a saját életed elbaltázod. Ahhoz viszont nincs jogod, hogy a gyerekeidét is. Nagyon meg fogod bánni, lásd a fenti történetet.

Mondjuk, hogy egy nem működő kapcsolatba valaki miért szül 3 gyereket, azt fel nem foghatom... Aztán meg lepasszolja az apjuknak, hogy ne legyenek útban.

Nyugodj bele: van (vagy hamarosan lesz) hozzáillő csaja a pasidnak, legfeljebb te nem tudsz róla.

Megvan a véleményem az ilyen nőkről...

2017. ápr. 12. 12:07
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
"Mint ahogy írtam elköltöztünk a gyerekeket az apjuk neveli ! Nem velem vannak." És akkor mi van te anyák gyöngye, ha nem veled laknak már gondoskodnosd sem kell róluk? A tinédzserkorból éppenhogy kinövő "párod" konkrétan felzabálja az összes maradék bevételedet, amit a gyerekidre költhetnél. Én az apjuk helyében bíróságnál rendezném a gyerektartást és fizetésből letiltással kérném, aztán héderelhetnétek a szeremeleddel az 50 %-odból,ami megmarad, 3 gyerek után már megítélnek kábé annyit. Ha meg fekete meló, megelőlegeztetném az állammal, aztán ha előbb nem, majd anno a nyugdíjadból letilthatnák, amikor már a fiatal szeretőnek se híre se hamva és vénségedre magányosan éldegélsz. Nem érted meg, hogy nem lehet hasznos tanácsot adni mert nincsen olyan? Konkrétan vergődsz itt egy kiskrapek miatt, miközben a fiad szóba sem áll veled és tök természetesenek veszed, hogy segíteni sem tudod a három gyerekkel magára maradt exedet, mert épp a második tinikorodat éled és azt hiszed beköszöntött az igaz szerelem. Soha, sehol az egész univerzumban nem született még olyan far.ok, aki többet ér, mint a sajtá gyereked. Még anyának sem neveznélek, mert nem vagy az. Fog ez még fájni, nem is kicsit. Gyanítom már nem éritek meg együtt, de te a menopauzánál tartasz majd, mikor a krapekod még alig lesz 30, persze, nyilván együtt öregszetek meg. Olyan meg nincs, hogy nem talál munkát. Akkor menjen el napszámba, de nem, simán belefér neki erkölcsileg, hogy 3 kiskorú elől eszi el a napi betevőt. Pont olyan jellembajnok, mint te, megérdemlitek egymást, ahogy azt is, amit majd szakításkor egymással műveltek. Csak gratulálni tudok, ha ez nem egy szokásos kamu!
2017. ápr. 12. 14:18
 27/36 anonim válasza:
48%
Hmmm jól jön egy fiatal cerka... ugye? Mázlista vagy... 20 éves pasival dughatsz....
2017. ápr. 12. 17:08
 28/36 A kérdező kommentje:
törödök velük szinte minden második nap meglátogatom őket ritka ha 3-4 nap ki marad. Csak anyagilag nem tudok segiteni nekik , ő nem olyan lehet más igen de nem, mindig is jó volt hozzám,kis gyerek kora óta! Sose csalna meg mert imád, volt hogy veszekedtünk és öngyilkos akart lenni !
2017. ápr. 12. 20:45
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te milyen kis naív vagy 40 éves létedre! Jó nagyot fogsz koppanni. Előre látom.

Gyerektartást sem fizetsz? Ezzel még lesz bajod. Ha az apuka helyében lennék, én biztos perelnék érte.

Amúgy ne aggódj, hamarosan nem kell látogatnod sem őket, mert ahogy a fiad, úgy a többi sem akar majd látni hamarosan, ahogy felfogják, hogy mit tesz az "anyjuk".

2017. ápr. 12. 22:29
 30/36 anonim ***** válasza:
48%
Én nem a korkülönbségben látom a legnagyobb problémát, számtalan van ilyen manapság, ha házasságra, ha együtt élésre, ha csak szexpartnernek. Az viszont probléma, hogy a párod nem dolgozik. Remélem akkor a munkanélküli mellett legalább tanul valami még, mert az soha nem árt. Azért én láttam olyat, hogy 16 év korkülönbség a nő javára és 18 éve együtt vannak még most is. A nőnek volt két gyereke. Az exem szülei közt 13 év volt, lassan 70 évesek, anyukájának ez második házasság, és ez lett tartós. Egyik barátnőm nővére most fog hozzámenni egy 21 éves sráchoz, 17 évvel idősebb a csaj, építik a közös házat most. A csajnak nincs gyereke. Tanult, diplomás, jó állású rétegről beszélek amúgy.
2017. ápr. 13. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!