Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért akar velem találkozni 15...

Mért akar velem találkozni 15 év után az "apám"?

Figyelt kérdés

Nem tervezett baba voltam de úgy döntöttek megtartanak, anya oda költözik ès 3-an èlunk.

Anya 8 hónapos terhes volt mikor elküldte a lakásból , hogy neki új nője van stb.

Megszülettem , gyerektartást nem akart fizetni , nem akart válalni.

Majd 2 èves voltam amikor anya meg apa( apámnak tekintem, hisz ő nevelt fel) össze jöttek , össze költöztek .

A vèrszerinti apám cirkuszt csapott , hogy nála helyezenek el ... Maradtam anyánál.

De ma megkeresett egy közössègi oldalon , hogy találkozni akar velem, nagyon hiányzom neki .

Mondta , hogy van kèt öcsèm ès egy hugom is ès nem sokára lesz mèg egy baba. A nőjènek meg van 3 idősebb gyereke.

Anya azt mondta pènz kell neki, Mivel munkanèlküli, a nő gyesen van .

Tudja hogy apa jól keres ès tőlem kèrne, hogy segîtsek.

2015. dec. 27. 22:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Ne találkozz vele, mert csak ki akar használni. Küld el a f*aszba.
2015. dec. 27. 22:28
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, én azzal a lendülettel elküldtem volna melegebb éghajlatra. Eddig nem volt rád kíváncsi, nem gondoskodott rólad, nem törődött veled, most meg előadja a szerető apát! Hát szerintem menjen a francba.
2015. dec. 27. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
15 évig nem hiányoztál neki? Nem állnék szóba az ilyen "emberrel".
2015. dec. 27. 22:38
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
Egy esélyt adnék neki.
2015. dec. 27. 22:42
 5/23 anonim ***** válasza:
38%

Ilyenkor eszembe jut az a mondas, hogy jobb kesobb, mint soha.

Lehet, hogy csak a penzedet akarja, de lehet, hogy tenyleg hianyzol neki.

En adnek neki egy eselyt. En ezt ket ember elete aran tapasztaltam meg. Hasznald ki, mig nem keso! Legalabb bekesseg lenne koztetek.

2015. dec. 27. 22:51
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

Minek ennyi gyerek most, de te nem kellettel neki..

Nem, nem tartanek vele kapcsolatot. Akkor elutasitott es csinalt 4-5 gyereket. Ne enged magad erzelmileg zsarolni es lehuzni. Ha gyereket tud csinalni takarodj dolgozni

2015. dec. 27. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem is felkeresett az apám 31 éves koromban. Nálunk nincs pénzügyi gondja. Nekem viszont nem rózsás a pénzügyi helyzetem.

10 éves koromtól 16 éves koromig naponta üvöltözés, verekedés volt a család jelentése számomra. Aztán, amikor 16 voltam végre külön költöztek a szülők.

16 éves korom óta csak átkoz, meg károg: "ha nem engem támogatsz mindenben, akkor az ellenségem vagy!" / "eladom a fejletek felől a házat, aztán mehetsz anyáddal aludni az utcára!".

Aztán volt egy balhém 19 évesen, amit nem én kértem magamnak, de valami nagy fajgyűlölő nekem esett az utcán, én meg védekeztem, aztán a rendőrségen kötöttünk ki vérző fejjel. Akkor ezt is arra használta ki, hogy anyám nem tud rám vigyázni és nem akar gyerektartást fizetni ezek után. 21 éves korom óta nem váltottam vele egy szót sem. Mindent, amit tőle kaptam (ruhákat, órát, zene lejátszót stb) szépen visszaküldtem neki, hogy ennyi.

Amikor a diploma átadóm volt és szerveztem ünnepséget, meg mindenféle jót a család többi részének, odajött és jól tönkre tette az egészet. Akkor is csak károgott és sajnáltatta magát. Senki nem akar vele közösködni, ezért gyakorlatilag mindenki otthagyott és nem tudtam megosztani az örömömet velük, hogy mesterszakos mérnök lettem. Ráadásul gondoskodott, hogy ez a nap ne rólam, hanem róla szóljon.

Most 31 vagyok. Idén felkeresett, hogy megvásároljon magának idióta programokkal, meg "őszinte" beszélgetésekkel. De 3 x 50 perces pszichológusi beszélgetés kellett, hogy el tudjam hessegetni a hülyeségeit és ne magamat rágjam azért, mert még mindig félelemben tart.

Most, hogy már az egészsége nem tökéletes és minden barátja otthagyta a kibírhatatlan stílusa miatt. Elkezdett félni attól, hogy egyszer úgy marad egyedül, hogy ha lenne mellette valaki, megmenthetné az életét.

Az a gond, ha én lennék mellette, még pofán is rúgnám, amikor összeseik, hogy biztos legyen az eredmény. Szóval mindkettőnknek jobb, ha nem látjuk egymást. Ha már arra nem volt képes, hogy támogasson az egyetem alatt, és utána sem, a miközben 4 nyaralója van, felőlem megdögölhet a pénzében - nekem úgysem ad belőle, akkor meg minek pózoljak és utána egyengessem ki gyógyszerekkel meg orvosokkal az idegrendszerem.

A döntésem még mai napig nem bántam meg. A nővérem és az öcsém már kapott egy-egy házat, de nekik az idegeit tönkre is tette. Mindkettő drogos lett és nincs munkájuk. Én megúsztam a lelki terrort, cserébe nem kaptam vagyont sem. Fene sem tudja, ki járt jobban. Nyomorúan élni egy házban, vagy szabadon élni egy albérletben.

TE felnőtt vagy. El tudod dönteni, hogy akarsz-e vele kapcsolatot vagy sem. Ezt a döntésedet vállald és ne érezd rosszul magad miatta! Én magamnak döntöttem. Ha kell segítség az átgondolásban, beszélgess egy jó haveroddal, vagy tedd, amit én is tettem: keress fel egy pszichológust (ingyenesen is van, nem kell érte fizetni).

2015. dec. 27. 22:52
 8/23 anonim ***** válasza:
(ohh és persze azóta már másik 2 nőtől van több gyereke is, összesen 14 gyerek, ha jól számoltam - de a legtöbb fél tőle)
2015. dec. 27. 22:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az egyik szerved kell neki:D

Viccet félretéve..van esély rá, hogy hirtelen elkezdtél neki hiányozni, de én a pénzre van szüksége ezért jópofizik című előadásra gyanakodnék a helyedben.

2015. dec. 27. 22:54
 10/23 anonim ***** válasza:
67%
Vajon érdekelte, hogy jut-e ételre, ruhára vagy fűtésre pénz, hogy meg tudja-e venni édesanyád a gyógyszert vagy ki ápol Téged, amikor beteg vagy? Gondolom nem, ha ennyi ideig nem keresett. A spermáján kívül nem sok dolgot nyújtott, szóval mégis milyen esélyt érdemel???
2015. dec. 27. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!