Mért akar velem találkozni 15 év után az "apám"?
Nem tervezett baba voltam de úgy döntöttek megtartanak, anya oda költözik ès 3-an èlunk.
Anya 8 hónapos terhes volt mikor elküldte a lakásból , hogy neki új nője van stb.
Megszülettem , gyerektartást nem akart fizetni , nem akart válalni.
Majd 2 èves voltam amikor anya meg apa( apámnak tekintem, hisz ő nevelt fel) össze jöttek , össze költöztek .
A vèrszerinti apám cirkuszt csapott , hogy nála helyezenek el ... Maradtam anyánál.
De ma megkeresett egy közössègi oldalon , hogy találkozni akar velem, nagyon hiányzom neki .
Mondta , hogy van kèt öcsèm ès egy hugom is ès nem sokára lesz mèg egy baba. A nőjènek meg van 3 idősebb gyereke.
Anya azt mondta pènz kell neki, Mivel munkanèlküli, a nő gyesen van .
Tudja hogy apa jól keres ès tőlem kèrne, hogy segîtsek.
ha valaki a gyermekével várandós nőt képes kitenni
és egy centet is sajnálni tőle amikor megszületik
és ahelyett hogy örült volna hogy boldog családba kerülsz még önző módon ki akart ebből szakítani
és melletted viszont más gyerekeknek apja
ilyen ember soha de soha nem fog natur szeretetből, meg jóindulatból megkeresni, az fix.
Le lehet pontozni, de az ilyen "apát" csak pofán rúgni és leköpni lenne érdemes, nem is egyszer.
Kérdező:
- 15 évig felétek se köpött, le se sz¤rta, hogy hogy vagytok, éltek-e még egyáltalán
- 2 évesen végre normális családod lett, erre ebből ki akart szakítani
- Anyukádat terhesen az utcára rakta, mert neki lett új p¤nája
- Gyerektartást nem fizetett, hisz te is írtad, nem akart téged vállalni
Ezek után 100%, hogy nem puszta szeretetből, jót akarásból, békülésből keresett meg téged. Anyud is mondta, hogy munkanélküli. Ki akar téged meg a családodat használni, mert gondolom a feleségével összebeszéltek, hogy majd megpróbál titeket jól lehúzni.
Istenem, micsoda gerinctelen, velejéig romlott emberek vannak!
Kérdező, szerintem tiltsd le! Ne találkozz vele, mert úgyis csak megpróbálnak téged manipulálni, befolyásolni. Ő NEM az apád! Apa az, aki apaként viselkedik, és nem az, aki csak megcsinálja a gyereket, aztán szevasz.
Tiltsd le, ne foglalkozz vele, még annyit sem érdemel meg, foglalkozz vele 5 percig! Sőt, én még nem is válaszolnék neki, mert a választ automatikusan úgy venné, hogy érdekelne téged a dolog, még akkor is, ha elutasítod.
==off==
Látom még mindig téma a pontozás.
Aki aggódik a lepontozás miatt, tudom ajánlani az adblock plus nevezetű programot , amivel a pontozást ki lehet szűrni.
==on==
15 év után,hááát...találkozz vele,nézd meg mit akar,de méla undorral az arcodon,és ne hagyd magad bepalizni!!!
Semmit ne adj neki!!
Azért mondom,hogy talizzatok,mert lehet halálos beteg,vagy bármi,de nyilván csak pénzt akar,szóval ne dőlj be neki!
Engem az ilyen akkor sem érdekelne, ha halálos beteg.
Aki képes egy terhes anyukát kirakni csak azért, mert neki új nője van, majd még azt akarja, hogy a 2 éves gyerekének mindenképpen sz@r legyen az élete, még véletlenül se jó családban nőjön fel végre, aztán 15 évig feléjük se néz, annak az embernek a halála/halálos betegsége baromira nem tud meghatni, sőt.
Én soha nem találkoznék egy ilyen féreggel. Ha ő direkt rosszat akart nekem, majd 15 évig mintha nem is léteztem volna, akkor nincs miről beszélni. Az ilyen ember számomra sem létezne, nemhogy még "apának" nevezzem...
4 gyereket vállalt a nagy büdös semmire, munkanélküli, és most hirtelen eszébe jutott, hogy ott vagytok ti, akiknek biztos van pénzük. Szánalmas és gusztustalan az ilyen alja féreg. Szerintem se találkozz vele, mert tuti elkezdené a lelki terrort, a hazudozást, az önsajnáltatást, mert arra apellál, hogy megsajnálod és segítesz neki. Ne tedd!!
Nekem hasonló "apám" volt.
Se velem, se a testvéremmel nem törődött soha egy fikarcnyit sem, csak tönkretett minket és anyámat idegileg. Kihasználta anyámat, minket meg lábtörlőnek használt. Amikor a szüleim elváltak, hálát adtam az égnek, hogy megszabadultunk ettől a baromtól. Eltelt 10 év, most vagyok 23 éves. Fél éve elkezdett keresni, azelőtt azt sem tudta, hogy élünk-e még, nem is érdekelte. Folyamatosan telefonálgatott, meg ő bocsánatot kér stb, én elküldtem a francba, megmondtam, hagyjon minket végleg békén. Egyszer csak összefutottam vele egy kevésbé forgalmas utcán, amikor valamit el kellett intéznem a városban.
Nekiállt mártírkodni, elmondta, hogy én milyen szemét gyerek vagyok, hogy néz az ki, hogy egy gyerek nem foglalkozik az apjával, ő szegény, igazán adhatnék neki pénzt, bezzeg ő mennyit foglalkozott velünk, stb stb. A mondandója és hazugságai közepe felé annyira dühös lettem, hogy mérgemben jó erősen pofán vágtam. Köpni nyelni nem tudott. Majd elküldtem "szép" szavak és a sérelmek felsorolása közben a halál f@ szára, és megmondtam neki, hogy ha még egyszer a közelünkbe jön, vagy zaklatni mer valamelyikünket telefonon, nagyobbat kap, és a rendőrségen is fel lesz nyomva zaklatásért.
Azóta nem láttam, és a hívogatást is befejezte.
Nem tudom, mennyire volt elfogadható, amit csináltam, de a mai napig nem bántam meg, és örülök, hogy megtettem. Engem nem érdekel őszintén, hogy mi van vele. Én nem érzek iránta a dühön kívül semmit. Miért? Mert az ilyen NEM apa. Egy gyerek csináláshoz nem kell sok minden, és egy gyereket a leghülyébb, legfelelőtlenebb ember is tud csinálni sajnos. Szerintem kérdező hagyd azt az embert a francba. Az ilyen megérdemelné, hogy egyedül száradjon meg öreg korában. Aki így viselkedik a saját gyerekével és családjával, az ne várjon soha békülést. A leírtak alapján pedig teljes egészében biztos, hogy nem puszta szeretetből keresett meg téged kérdező, hanem érdekből. Ennél undorítóbb pedig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!