Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért akar velem találkozni 15...

Mért akar velem találkozni 15 év után az "apám"?

Figyelt kérdés

Nem tervezett baba voltam de úgy döntöttek megtartanak, anya oda költözik ès 3-an èlunk.

Anya 8 hónapos terhes volt mikor elküldte a lakásból , hogy neki új nője van stb.

Megszülettem , gyerektartást nem akart fizetni , nem akart válalni.

Majd 2 èves voltam amikor anya meg apa( apámnak tekintem, hisz ő nevelt fel) össze jöttek , össze költöztek .

A vèrszerinti apám cirkuszt csapott , hogy nála helyezenek el ... Maradtam anyánál.

De ma megkeresett egy közössègi oldalon , hogy találkozni akar velem, nagyon hiányzom neki .

Mondta , hogy van kèt öcsèm ès egy hugom is ès nem sokára lesz mèg egy baba. A nőjènek meg van 3 idősebb gyereke.

Anya azt mondta pènz kell neki, Mivel munkanèlküli, a nő gyesen van .

Tudja hogy apa jól keres ès tőlem kèrne, hogy segîtsek.

2015. dec. 27. 22:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ha a helyedben lennék, akkor nem kívánnék vele találkozni... Undorító alak. Eddig le se sz...., most meg 15 év után felhasználna téged, hogy pénzhez jusson.. Szép apa mondhatom. Egy igazi példakép..
2015. dec. 29. 17:46
 22/23 anonim ***** válasza:
22%

A kérdés azt hiszem, az volt, hogy miért?

Te ismered legjobban...Ha azt mondta, hiányzol neki, akkor bizonyára hiányzol neki

2016. jan. 2. 17:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy az apa mit mond. Az is fontos, hogy a kérdező mit mond és mit érez. Ha vannak ellenérzései, de ezt tudja kezelni, jó neki és menjen, találkozzanak.

Ha nagyon nem akar vele kettesben együtt lenni, hívjon néhány havert, akik elkísérik és nyilvános helyen találkozzanak, ahol nem érheti baj.

2016. jan. 8. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!