Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esik, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik, hogy a barátnőm nem akar találkozni a szüleimmel és elítéli őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunkban sajnos nagy a korkülönbség, az ő apja még arról sem tud, hogy együtt vagyunk. Ha én szeretném őt elvinni, azt mondja nem ér rá, hagyjam ezzel, túl korai. Az sem segít a helyzeten, hogy szüleimnek van kutyája, aki ugrál, de szüleim nem fogják megnevelni. Mondtam neki, ha anyáméknál ezzel indít, hogy a kutya neveletlen, nem fog nekik tetszeni (ő fél a kutyáktól). Azt mondta, ő lesz.ja, sértődjenek, ő senkinek nem fog jópofizni. Ha szüleim vagy tesóm megkérnek, hogy segítsek valamiben, azt is gáznak tartja, hogy az én koromban nem nekik kéne ugrálnom. A szüleimről meg azt hiszi, hogy kutyájuk körül forog a világ, pedig sokszor barátnőmet is kérdezik, hogy hogy van.

Mit tegyek? Fél éves kapcsolat.

2019. aug. 3. 18:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

Ja, csak úgy süt róla az intelligencia!

Sok szerencsét!

2019. aug. 3. 18:51
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
a szüleiddel élsz kérdezö?
2019. aug. 3. 18:56
 13/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem dehogy, már nagyon régóta nem.
2019. aug. 3. 18:57
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
lehet zavarja hogy túl közeli a viszonyod a szüleiddel. engem is zavar hogy a párom az anyjákhoz van tapadv sok esetben
2019. aug. 3. 18:58
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg kedves lány lehet, ha így ismeretlenül is fikázza a szüleidet. Én sem értek egyet a párom családjának minden mozzanatával, de mindenki úgy él, ahogy neki jó. Ha néha találkozunk, arra a fél napra alkalmazkodunk egymáshoz. És igen, jópofizunk.
2019. aug. 3. 18:59
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
Nekem úgy tűnik, mintha lenézné a szüleidet.
2019. aug. 3. 19:11
 17/29 anonim ***** válasza:
22%

" ő senkinek nem fog jópofizni."

Ez párkapcsolati szempontból nagyon jó, viszont üzleti szempontból nagyon rossz! :D

Boldog lehetsz vele de gazdag nem! :D

2019. aug. 3. 19:12
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
A kutyáktól megertheted a félelmét ,nem is kell jopofizni nonstopde egy alkalmat ki birhatna a kedvedért.
2019. aug. 3. 19:29
 19/29 anonim ***** válasza:
74%
Rosszul esik neked de változtatni nem akarsz. Akkor edd meg amit főztél engem nem érdekel csak akkor nem kell itt panaszkodni.
2019. aug. 3. 19:41
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
Azért egy esélyt adhatna, hogy lássa, gondolom a szüleiddel már megbeszélted, hogy a kutya meg lesz fogva amíg a lány ott van tehát a barátnőd próbálja meg egy alkalommal, és látni fogja, hogy megértő szüleid vannak. Valóban nem minden ember szereti ha a kutya ugrál, szőrös lesz a ruha.
2019. aug. 3. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!