Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még visszaút vagy ennyi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még visszaút vagy ennyi? Szexmentes kapcsolat női szemmel.

Figyelt kérdés

23 és 30 évesek vagyunk, 3 éve vagyunk együtt, van egy félévesünk.

A problémák elég régen kezdődtek, úgy kb 2 éve komolyabban. Sokat küzdöttünk, hogy távkapcsolatból összeköltözés és közös élet legyen, amit sikerült is elérni, azonban ahogy telt az idő, úgy érzem, egyre kevésbé voltam neki érdekes. Napi 2 szexről szép lassan heti 2, aztán havi 2 lett, most ott tartunk, hogy kb 10 hónapja 2x voltunk együtt, akkor se láttam rajta, hogy túlzottan élvezné. Az önbizalmam romokban, emiatt frusztrált és hisztis vagyok.

Próbáltam már vele beszélni erről, elmondása szerint ugyanúgy szeret, csak mindig kattog valamin, stresszes, stb, és nincs libidója.

Tudom, hogy elintézi magának a dolgokat, és ez iszonyúan bánt.

Mikor még volt köztünk szex, akkor sem volt eget rengető, sosem volt orgazmusom vele, nem is különösebben törte magát, hogy legyen, 5-10 perc és ő kész volt.

De sosem róttam fel neki, szóval azt sem lehetne mondani, hogy elvettem az önbizalmát. Egyszerűen rám unt, úgy érzem.

Mégis mit lehet ilyenkor tenni?

2019. júl. 28. 15:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

"Gondolom az épeszű ember elrohan abortuszra, a ti olvasatotokban"

A mi olvasatunkban az épeszű ember VÉDEKEZIK.

Különösen 20 évesen, különösen egy új kapcsolatban, különösen, ha még a szex is szar, és különösen, ha komoly problémák is vannak.

2019. júl. 28. 16:45
 22/38 anonim ***** válasza:
92%
Igen, védekezik. Ha már kommunikálni nem tud a másikkal, de ezt neked mondani, mint a falnak...
2019. júl. 28. 16:48
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, nektek minden szepites es rosszindulat nelkul, volt egy alapbol diszfunkionalis kapcsolatotok, amiben nem volt kommunikacio, harmonikus szexualitas, amin keresztül tudtal volna nokent jelen lenni ebben a kapcsolatban. Az hogy elotte legalabb napi ketszer 5-10 percre beled uritett egyet, mikozben szart a fejedre, hogy veled mi van aktus kozben, az nem az, szoval neked elobb itt kene belatni a dolgokat - nem most romlott el barmi is ebben a kapcsolatban, hanem alapbol nem illetettek ossze. Majd erre jott katalizatorkent egy gyermek, ami csak elore hozta azt a szakaszt, ami gyerek nelkul 3 helyett lehet csak 6 ev alatt bukik ki. Nincs visszaut, mert a "vissza" is eleve egy diszfunkcionalis viszony volt nalatok kommunikacio hiannyal megspekelve. Itt vagy megtanultok beszelgetni egymassal, odafigyelni kolcsonosen egymas vagyaira a haloszobaban, akkor talan elindulhat valami, de az az igazsag, hogy egy ekkora szexualis kulturaju ferfitol mint a parod 99%-ban nem fogsz olyan kapcsolatot kapni, amilyenre vagysz. Lehet neha rajon a vagy, es akkor hetente tobbszor is beled durrant 5 percre... de az igazi kerdes az, hogy neked ez jo lesz?
 24/38 A kérdező kommentje:

Tudod mit csinál még a normális ember?

Nem pofázik bele dolgokba, amihez semmi köze, és sz.rt sem tud róla :)

(megkímélhetitek magatokat, nem fogok reagálni a további ezzel kapcsolatos kommentekre, nincs semmi amiért szabadkoznom kellene)

25/38 anonim ***** válasza:
93%
Itt nem lenne semmi baj ezzel, ha nem 23 éves lennél. Néztem itt a kommenteket, és az utolsó ébresztett rá hogy jé tényleg, egy 23 éves lány, 21 évesen, egy 1 éves kapcsolat után gyereket szül. Nem csak te nem vagy normális, de az apa se. Megbolondított hogy facebookon mindenki a kisgyereket fogja mi ? Te sem akartál kimaradni belőle. Most meg jön az a probléma ami eddig is probléma volt. Itt senkit nem kell sajnálni, csak a gyereket.
2019. júl. 28. 16:49
 26/38 anonim ***** válasza:
85%

A kommenteket úgyis olvasni fogod, Kérdező, és nyakamat rá, hogy fogsz te még itt hepciáskodni, bármennyire is az ellenkezőjét állítod. :)

Bőven megmutattad már a fogad fehérjét.

2019. júl. 28. 17:00
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért rugózik mindenki a gyereken, mert nem lehet visszacsinálni. Életed végéig felelős vagy érte. Nagyon fontos kérdés, hogy egyedülálló anyaként mit tudsz neki megadni.

Ugyanis rohadtul nem mindegy, hogy ki tudsz lépni egy rossz kapcsolatból, és az élet megy tovább. Vagy muszáj eltűrni ezt a szexmentes, kommunikáció mentes, szeretetlen kapcsolatot, mert csupasz pichára szültél 23 évesen, és egy idegen városban nincs hova menned.

Te is azt várod, hogy kapsz egy varázsital receptet, amitől a szexben nulla pasid egy isten lesz az ágyban, te kielégülsz, és hiszti nélkül, egymáshoz se szólva élhettek együtt addig, amíg kirepül a csemete. Nos, ilyen nincs.

Azt most hiába írom, hogy ültesd le, és adj ultimátumot, hogy vagy megbeszélitek a problémákat, vagy te most mész a gyerekkel. Ezek ugyanis üres szavak, ha ő is tudja, hogy a gyed-ből (gyed-ből?) buszjegyen se tudsz venni, hogy anyádhoz hazamenj.

Gyerek nélkül ezerszer egyszerűbb lenne a helyzet, mert elköltözöl, legfeljebb keresel másodállást, új munkát, szoba bérletet, munkás szállót, aztán lesz valahogy. Pár hónap alatt egyenesbe jössz.

Csakhogy: van gyerek.

Abból kiderül, ahogy mindenkinek nekiugrasz, hogy nem fogsz tudni szakítani, nincs hova menni, teljesen függsz a pasidtól.

Így csak azt tudom tanácsolni, hogy ne hisztizz állandóan, mert ha ő un bele ebbe, és utcára tesz a gyerekkel, akkor te leszel s2arban. Ő fizet 25 ezret, aztán éli az életét.

2019. júl. 28. 17:11
 28/38 anonim ***** válasza:
90%

Mintha anyám kérdése lenne.

Én szenvedő alanya voltam egy hasonló kapcsolatnak, hát kemény volt. Apám csak papíron volt, anyám mindig hisztizett, amúgy velem "normális" volt (állandóan túlféltett). Nem tudom mi volt a háttérben, de az én idegeim mentek tönkre a tökéletes látszatkapcsolatukban. Még a válás is jobb lett volna nekem, de ők mentették a menthetetlent anyámnak hála.

Most 25 éves vagyok, 18 éves korom óta nem beszélek egyikükkel sem, nem vagyok kíváncsi rájuk, nem tudom mi van velük, nem is érdekel.

Ilyen gyerekkort senkinek nem kívánok.

2019. júl. 28. 17:21
 29/38 anonim ***** válasza:
87%

Ez a nő (?) 20 évesen már terhes volt. Milyen munkatapasztalata lehet? Mire fel kapna GYED-et? Az egyetemet/fősulit lehet, hogy el sem kezdte, de hogy nem fejezte be, az is biztos.

Nulla munkatapasztalattal, nulla végzettséggel, lóvé nélkül, egy kisgyerekkel együtt hova menne ez a véranya?!

Megsúgom: önerőből az utcára futná. Úgyhogy marad a faszival, akitől függ, és aki így megteheti akár azt is, hogy magasról leszarja.

Tuti, hogy még csak feleségül se vette.

2019. júl. 28. 17:22
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

#29: Azon túl, hogy igazad van, egyben tévedsz. Ha 23 évesen fél éves a baba, akkor 22 évesen lett terhes.

Legfeljebb diplomás gyed-et kaphat, meg a családit. Ezért ugrik neki mindenkinek, aki szerint szakítani kéne. Nem tud hova menni.

Így járt.

De ha leírom, hogy gyereket úgy vállaljon mindenki, hogy ha szál egyedül, nullá segítséggel fel tudja nevelni, akkor jön a lepontozás. Mer' ők örökké együtt lesznek.

Hát így biztos. Kénytelenek.

2019. júl. 28. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!