Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálnak ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?

Figyelt kérdés

Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.

Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.

Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.

2019. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

Na pontosan olyan az ilyen "hívő" emberek azok, akik miatt a vilàg hazugságban vesztegel. A te mentalitásodban ugyanis tudomány = mainstream irányvonal. Már korábban utaltam Davidowitz könyvére, aki arról beszél több száz oldalon át, hogy az emberek hazudnak. A pszichomókusok és a közvélemény-kutatók "tudományos" tevékenysége tehát a link-hadova kategóriába tartozik. Davidowitz arról is beszél, hogy az emberek még anonim módon is hazudnak, akkor is, ha nem hozzák nyilvánosságra a nevüket. Mindez azt jelenti, hogy a fehér köpenyes bácsikák és nénikék nem igen tudnak egy korrekt tudományos kutatást végezni ebben a témában. Na, bumm. Erről ennyit! Ezért van szarban sok nő meg pasi, mert a pszichomókusok ag emberek hazugságait elemezgetik és nem tudják, mi az igazság!

Egyébként meg ha valódi tudományt akarsz, akkor a tudományos módszert kell alkalmaznod, ami azt jelenti, hogy mindegy, hogy ki mit mondd, mert nem az számít, hogy ki moazja, hanem az, hogy az általa felállított modell működik-e vagy sem!

Hogy azért ne maradj tájékozatlan ezért figyelmedbe ajánlom ezt a könyvet:

Hawking-Mlodinow: A nagy terv.

A szerzők kibontják a modellfüggő realizmus témakörét, aminek hatására (talán) a te fejedbe is belemegy, hogy a tudományos módszer használata nem attól függ, hogy ki mondja, hanem attól, hogy amit mondd az működik-e vagy sem.

Tetszik érteni?

Visszatérve a baromságodra!

Már említettem, hogy egy megcsalás volt az életembe az, ami elindította bennem a változást, és most jobban meg a csajozás, mint régen. De mégis minek köszönhető ez? Annak, hogy a pszichomókuskáidat olvastam? Kiss részben igen.

De nagy részben annak, hogy leszartam a mainstream irányvonalat, amit te, meg a többi észlény képvisel, és az underground vonalon haladtam tovább. Vagyis olyan emberektől tanultam (és tanulok is), akik ugyan nem rendelkeznek PhD fokozattal, de egy valamihez nagyon értettek: megvolt az a képességük, hogy halomra kúrják a nőket, azért, mert olyan adatokkal rendelkeznek, ami a mainstream vonalnál nincs meg (és nem is lehet, mert a média befolyása alatt van). Vagyis, pontosan ugyanazt tették, mint annak idején Jeff Seder, aki lekörözte a szakmabelieket azzal, hogy olyan adatokat figyelt meg a lovakkal kapcsolatban, ami az ő figyelmüket elkerülik.

De az általam felállított modell nem csak azért működik mert jól tudom használni, és mert profik tapasztalatain alapul.

Azért is működik, mert nagyon erős evolúciós alapja van. A szexuális szelekció az alapja, amit Darwin írt le 1859-ben. Megjegyzem, őt magát is bolondnak nézték, mert ugye minden, ami ellentmondd a mainstram vonalnak az zagyvaság. :D

Ezzel csak az a gond, hogy ti vagytok félrevezetve. A médiának érdeke, hogy fenntartsa a boldog párkapcsolatok képét. Eszméletlen jól tud ugyanis ebből profitálni, a tehenek pedig ti vagytok, akiket a média időnként jól megfej.

Hát, ez a szomorú! :D

2019. júl. 23. 16:04
 52/75 A kérdező kommentje:

"Nincs olyan,hogy szeretek valakit, aztán hirtelen jön egy jobb."

Az általam összegyűjtött adatok szerint bizony lehet ilyen! Ha ez nem így lenne, akkor Darwin tévedett volna. A gyűjteményemben egyébként olyan nők is szerepelnek, akik közvetlenül az esküvő előtt dugatták meg magukat egy másik pasival úgy, hogy nem is tervezték. Ezen a ponton - az ellentmondás feloldásához - ezt fogod mondani: "jó, de azok olyan lányok voltak, akik nem voltak szerelmesek" Eltekintve most attól, hogy nem akarok belemenni a szerelem definíciójába, érdemes ezeknek a hűtlen nőknek az előéletét, mentalitását, vágyait megfigyelni. Ha ugyanis azt találod benne, hogy mindent tudtak, amit egy átlag szerelmes nő, akkor nem gyanúsíthatod őket meg azzal, hogy alapból ribik voltak. És itt jön be az a gondolat, hogy a szerelmes lányokat is ugyanúgy el lehet csábítani, ha jobb vagy, mint a pasijuk. Mindebből az következik, hogy igazán komoly párkapcsolat NINCS.

A mainstream vonal persue sose fogja ezt persze elismerni, de ez nem is baj.

2019. júl. 23. 16:18
 53/75 A kérdező kommentje:

"Tudom,a mai világban inkább azt a kérdést kéne feltenni,hogy miért számít a hűség olyan keveset másoknak?"

Erre a kérdésre még válaszolok.

Nem mindenkinek számít keveset. A baj inkább azzal van, hogy az emberek nem ismerik önmagukat. A hűtlen nők többsége nem ringyó, csak téves elképzelése van önmagáról. Azt hiszi, hogy ő képtelen megcsalni valakit. Áh, nem, vele ez sosem fordulhatna elő, ő nem olyan. Aztán mikor mégis megteszi, összeomlik, hogy ő hogyam volt képes erre?

Nem annyira kapcsolódik ide, de a párhuzam miatt azért ideírom: Philip Zimbardo, A Lucifer hatás című könyve szerint, azt a vitatott véleményt állítja, hogy bizonyos körülmények között mindenki képes a rosszra. Azt gondolom, ez a helyzet a megcsalással is.

2019. júl. 23. 16:35
 54/75 anonim ***** válasza:
Neked szintén téves elképzelésed van önmagadról mióta megcsaltak és sérültél.
2019. júl. 23. 21:26
 55/75 anonim ***** válasza:

És hogyan kellett volna elkerülni a sérülést? Őszintén, hogyan? Mert az igaz, hogy sérült - ahogy sokan mások is - de ez kikerülhetetlen. Pont ez a baj.

2019. júl. 23. 21:28
 56/75 A kérdező kommentje:

Ezt nevezzük személyeskedésnek, ami egy érvelési hiba. Én nem számítok, mindegy, hogy mi történt velem a múltban, mert a véleményem igazságtartalma nem attól függ.

Azt kell cáfolni, amit állítok. Ha igazam van, tök mindegy, milyen indíttatásból jutottam el az igazságig. Ha meg tévedek, a vita szemszögéből mindegy, hogy annak mi a háttere.

2019. júl. 24. 08:07
 57/75 anonim ***** válasza:
De erről a témáról nem tudsz objektíve vitázni, csak ontod itt a hülyeséget. Jelenségeket leírhatsz, meg azoknak az ellenkezőjét is. Te egy végtelen vitatkozásra invitálnád itt a jónépet, de mivel átlátunk az elfogult, áltudományos hülyeségeiden, csak a mazohisták olvasnak már végig. Engedd ezt inkább el, ne égesd magad tovább. És ne gyere azzal, hogy ez szalmabáb érvelés, mert én egyáltalán nem érvelek most, korábban tettem, de nem tudtál rá válaszolni, csak a hülyeségedet szórod itt.
2019. júl. 24. 09:33
 58/75 A kérdező kommentje:

Semmit nem láttok át, mivel a média által befolyásolt mainstream irányzatot képviselitek, és azon keresztül nézitek a világot. Akinek van egy csepp esze, már rég rájött, hogy ez megtévesztés, mivel az uralkodó mainstream irányzat ellenére NEM oldótak meg dolgok. Már roskadoznak a könyvesboltok polcai a sok "szakértő" írásaitól, mégis hatalmas gondok vannak.

Áltudomány? Hát ezen nevetnem kell. A fenti kommentjeimben több szerzőre is hivatkoztam, akitől merítettem (Davidowitz, Lotto, Darwin, Hawking, Mlodinow, Zimbardo). Nem említettem: Dawkins, Brizendine, Pease-t, noha ők is bőséges információt szolgáltattak a könyveikkel.

Ti ellenben a saját hülyeségeteken kívül hány szakértőre hivatkoztatok azokban a témákban amik feljöttek?

Egyre sem.

Úgy bizony.

Legalább gondolkodsz, mielőtt leírsz ilyen hülyeséget?

2019. júl. 24. 12:02
 59/75 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt írók nagy részét ismerem. Erről a témáról nem írnak, és az életük sem feltétlenül ezt tükrözte. Félre értelmezni mindig lehet, ahogyan Hitler is félre értette Nietzsche műveit és a saját szájíze szerint magyarázta. Te csak egy tökkelütött vagy aki itt tobzódik.
2019. júl. 24. 13:05
 60/75 A kérdező kommentje:

Még annyi eszed sincs, hogy értelmezd, milyen formában hivatkoztam a szerzőkre. Persze, hogy Hawking nem írt a megcsalásról, meg a párkapcsolatokról, mivel fizikus volt, te nagyon hülye. Az általa felvázolt tudományos módszer viszont használható az élet más területein is. Ugyanúgy a többi szerző is hozzáadott valamit ahhoz, amit állítok, aminek az lett az eredménye hogy több csaj is leszopott. Olyan is, aki a te agyszüleményed szerint nem tette volna. Már pedig, ha leszoptak, akkor mondhatsz te itt akármit, nem járok rossz úton, hiszen azok a nők nem kapják be akárki farkát. Komoly kapcsolat egész egyszerűen nem létezik. Még a nagyon szerelmes lányokat is meg lehet kúrni, ha valaki erősebb érzelmeket vált ki belőlük mint az a fajankó, akivel jelenleg együtt vannak. Nincs bizonyíték az ellenkezőjére.

Egészen biztos vagyok abban, hogy a jövőben is le fognak szopni engem olyan nők, akik a te véleményed szerint nem tennék meg, mert "nagyon-nagyon szeretik a pasikájukat".

Kár, hogy nem vagy valamelyik közösségi oldalon az ismerősöm, mert akkor küldenék neked egy szelfit az eset közben, aztán magadba szállhatnál.

2019. júl. 24. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!