Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?
Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.
Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.
Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.
"Persze a tisztesség úgy kívánná, hogy ezt a megcsalás előtt tegyék. "
Oh, és miért is? Csak a férfi csalhatja meg a párját?
Amúgy meg rohadtul el vagy tévedve, a nők sem csak erzelembol tudnak szexelni. Persze vannak olyanok is, de férfiban is.
Minden nőnek fontosak az érzelmek valamilyen szinten. Van olyan, aki megkefélteti magát valami alakkal, de kikötiy hogy nem nyeli le, és nem engedi análba sem. Milyen meglepő amikor viszont ugyanez a nő azzal dug, aki érzéseket ébreszt benne. Azonnal el fog tekinteni a feltételeitől. Szerény személyemnek az eddigi partnereim közül egy nőt sem kellett győzködnöm, hogy tegye ezt, meg azt, miközben komoly kapcsolatban élő férfiak számolnak be arról, hogy ami nekem alap, azt a nőjük neki nem teszi.
Most ezzel nem azt mondom, hogy profi nőcsábász vagyok, de valamit mégiscsak tudok a nőkkel kapcsolatban, az eszméim ellenére is, ami sok romantikus emberben nincs meg.
Tehát egy férfi dolga az, hogy érzelmeket ébresszen a nőben. Akkor mindent megkaphat a nőtől, én így látom.
#adminisztratív végzettségem van, de még nem fejeztem be a tanulmányaimat le akarok diplomázni.
Jeleneg egyébként dolgozok, mert kellna keret a tanulmányaimhoz.
Igazából szerintem azért - és még sokan mások is - mivel ez még rosszabb, mintha igaza lenne. Ha igaza lenne, legalább lehetne mondani, hogy alapból minden elvan cseszve. De így? Teljesen a szerencse határozza meg ki talál rá a megfelelőre és ki nem. Ez így nagyon nem tisztességes, hogy kb. a régi kaland-játék-kockázat könyveim "szerencsepróbás" dolga alapján dől el, hogy ki lesz boldog és ki nem. Márpedig ha nincs szerencséd, meg is szakadhatsz, akkor se jön össze. Ha pedig szerencsés vagy akkor lehet bármilyen rossz, alávaló vagy hitvány, akkor is boldog leszel ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!