Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálnak ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?

Figyelt kérdés

Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.

Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.

Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.

2019. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
90%
Irj konyvet az elmeletedrol.A cime lehetne "A bagzo macskak torvenye"
2019. júl. 22. 18:09
 32/75 A kérdező kommentje:

Senkit sem próbálok meggyőzni, pusztán leírtam, amit gondolok.

Ideig-óráig meg minden párkapcsolat működik. Ezek a működések meg egyébként is csak látszólagosak.

2019. júl. 22. 18:27
 33/75 anonim ***** válasza:
96%

Még be sem fejezted a tanulmányaidat és itt osztod az észt? Az szép, bátya. Elárulnám neked, hogy az itteni válaszolók zöme idősebb nálad és veled ellentétben tapasztalt már eleget a világból. Kétszer annyi idős lehetek mint te, tudom hogyan működnek a kapcsolatok. Sosem kellett tantaluszi kínokat kiállnom és sosem szerettem bele másba a férjem mellett. Sosem csaltuk meg egymást. Amikor mégis elváltunk, az más okból volt, és azóta is egyedül vagyunk mindketten. Ő nem is keres mást, én randizgattam azóta, de senki nem fogott meg úgy, mint annak idején ő. Ez ilyen dolog. Amúgy az ismeretségi körömben sem divat a megcsalás.

Azt meg hagyjuk már, hogy kinek mit hagy egy nő szexnél: amit degradálónak tartok, azt én senkinek nem hagyom, szerethetem bármennyire.

2019. júl. 22. 18:41
 34/75 anonim ***** válasza:

Mondjuk a problémák ott kezdődnek, hogy mindenkinek más a "degradáló" kategóriája. Van olyan akinek már a világosban szex vagy bármi a misszionáriust kivéve is az, mások meg mindenféle aberrált szintekig elmennek...

A többség a két véglet között van - de mi van, ha akivel vagy vagy szélsőségesen aberrált (kínzás, hugyozás, katéter és baráti köre) vagy szélsőségesen prűd (sötétben, kizárólag misszionárius havi egyszer)?

2019. júl. 22. 18:49
 35/75 A kérdező kommentje:

Igaz lehet, hogy a többség tapasztaltabb lehet, mint én, ez azonban nem zárja ki, hogy valami olyasmit észrevegyek, amit a többség nem (vagy nem akar) észrevenni. Most olvasom Seth Stephens Dawidowitz "Mindenki hazudik" című könyvét, ahol a szerző ír Jeff Seder kutatásairól is, aki pont azzal ütötte meg a főnyereményt, hogy olyan adatokat is begyűjtött a lovakról, amiket a hotzáértők hagyományosan nem. Persze nem állítom, hogy Seder-hez hasonló zseni lennék, de az sem reális, hogy amit mondok, az teljesen hülyeség.

2019. júl. 22. 18:59
 36/75 anonim ***** válasza:
92%
Amit te mondasz, az egybevág a hozzád hasonló gondolkodású emberek véleményével. A gond az, te azt hiszed, a te véleményed az objektív igazság, és mindenki hazudik, vagy minimum téved. A dolog erkölcsi oldalát, vagy a szerelmet, mind olyat, te nem nézed. Nos, ne tedd, éld így az életedet, de ne hidd, hogy az elképzelésed mindenkire igaz, mert nagyon nem. Ha ezt el tudod fogadni, akkor peace be with you, nincs értelme a vitának.
2019. júl. 22. 20:34
 37/75 A kérdező kommentje:

Nem akarom senkivel sem elfogadtatni az igazam, de igen, azt hiszem, mindenki hazudik, és mindenki téved. Nincs bizonyíték a média által felállított modellre, az csupán kitaláció, talán azért, mivel a komoly párkapcsolatokbab borzasztó sok pénz van, és rengeteg terméket lehet eladni vele.

Egyébként neked is ajánlom Dawidowitz könyvét, hogy meglásd ezt a világot más szemmel is.

2019. júl. 22. 21:51
 38/75 anonim ***** válasza:

A te lelked borzalmasan megsérült amikor megcsaltak és ezért alakítottad ki ezt a nézeted. Önvédelemből. Nagyon sajnállak. Ha így érzed jónak az életed, éld így - de ne csinálj ebből "törvényt".

32/N

2019. júl. 22. 22:40
 39/75 anonim ***** válasza:

Jó, de ezt mégis hogyan lehet megelőzni? Mert ha megcsaltak már késő és sérülni fogsz. Durván. Kivéve ha valami szocio vagy pszicho vagy ilyesmi vagy aki a gyilkosságra is csak vállat von és vidáman mártogatja az almáját a halott vérébe meg ilyesmik.

2019. júl. 22. 22:46
 40/75 A kérdező kommentje:
Ameddig tökéletesen működik az általam felállított modell, addig ez törvény marad. Nincs bizonyíték az ellenkezőjére.
2019. júl. 22. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!