Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?
Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.
Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.
Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.
Te pszichopata vagy !
Oké, megesik, hogy az ember hibázik és félrelép, de ezt így ne nyilvánítsuk már ki pozitívként !
Mi ebben a jó? A hazudozás? A lelkiismeret furdalás? Rosszabb esetben a lebukás? Vagy mégis mit gondolsz? A legrosszabb amit az ember tehet, ha szereti a másikat, ha nem. Ha nem akkor a másiknak okozol fájdalmat, ha igen még saját magadnak is. Bár eléggé paradoxon helyzet, mert ha valakit szeretsz, akkor mással nem kefélsz. És nem így kell megoldani a párkapcsolati hullámvölgyeket, hogy ugródeszkát használsz. Sem a szeretődet, se a párodat nem a bolhapiacon vásároltad 2 fillérért. Egyesek önző módon csak tárgyként kezelnek másokat. NÖLJ FEL !!!!!!! Alakítás úgy a kapcsolatodat, hogy neked is jó legyen, ne kifelé kacsintgass.
Az elmélet teljesíti a tudományos módszer 2 nagy követelését:
1. Tökéletesen leírja a megfigyeléseket.
2. Előrejelzéseket lehet vele tenni.
Egy elméletet (modellt) akkor szoktak felülvizsgálni, ha olyan adat szivárog be, amely ellentmondásban van a megfigyelésekkel. Ezekben az esetekben az elméletet vagy javítják, vagy elvetik.
Amit én mondok, annak gyökereit már Darwin is felfedezte, amikor az 1859-ben megjelent nagyhatású művében kifejtette a szexuális szelekció témakörét, amely talán első nyom volt arra vonatkozóan, hogy a romantikus szerelem illúzió, mivel a természetnek más elképzelései vannak a nemekkel kapcsolatban.
Valóban igaz, hogy mások az emberek, azonban az evolúciósan berögtült szokások ma is működnek. Az agynak ugyanis nem volt ideje még felzárkózni a modern technológiához, márpedig az evolúció célja a túlélés és a gének átadása, se több, se kevesebb. Minden eköré épült fel, a többi csak cukormáz. Ahogyan Lotto professzor is kifejtette a könyvében (Láss csodát), nem is a valóságot látjuk, csak azt hisszük.
[Megjegyzés: azokban az underground közösségekben, ahol a pasik egymás után kúrják a nőket, már rég ismert valamilyen szinte az, amit elmondtam. Csak a médián felnőtt, mainstream ágazat vallja a hagyományos álláspontot, akik a legtöbbet küszködnek a párkapcsolatokkal, az underground vonalhoz képest, akiknek nincsenek olyan gondjaik. Ez is az elméletem felé billenti a mérleget]
Kérlek, legalább mondd hogy soha nem akarsz gyereket akinek továbbadhatod ezt az elméletet...
Javaslom a vasectomiát.
47: nincs szükségem ilyesmire, de kösz a tippet. Bocs hogy belegázoltam a kis lelkedbe.
A véleményem az, hogy te egy becsapott, érzékeny, sérült, bizalmatlan pasi vagy elferdült értékrenddel és ezt nem lenne jó továbbadni a következő nemzedéknek. Saját magadat is győzködöd ezekről a zagyvaságokról amiket írsz ahelyett hogy megpróbálnád feldolgozni a téged ért sérelmet. Megerősítésért írtál ide, de ezt maximum csak hasonlóan sérült emberektől kaphatod meg.
Kívánom hogy élj boldogan a felfogásoddal, de továbbra is kérlek ne add ezt tovább. A gyereked anyját sem fogod tisztelni mint a többi nőt és ez nagyon rossz példa. A család elárulása százszor rosszabb mintha kötöttségek nélkül csak kfélsz olyanokkal akik tisztában vannak a nézeteiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!