Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálnak ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?

Figyelt kérdés

Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.

Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.

Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.

2019. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
94%

Te pszichopata vagy !

Oké, megesik, hogy az ember hibázik és félrelép, de ezt így ne nyilvánítsuk már ki pozitívként !

Mi ebben a jó? A hazudozás? A lelkiismeret furdalás? Rosszabb esetben a lebukás? Vagy mégis mit gondolsz? A legrosszabb amit az ember tehet, ha szereti a másikat, ha nem. Ha nem akkor a másiknak okozol fájdalmat, ha igen még saját magadnak is. Bár eléggé paradoxon helyzet, mert ha valakit szeretsz, akkor mással nem kefélsz. És nem így kell megoldani a párkapcsolati hullámvölgyeket, hogy ugródeszkát használsz. Sem a szeretődet, se a párodat nem a bolhapiacon vásároltad 2 fillérért. Egyesek önző módon csak tárgyként kezelnek másokat. NÖLJ FEL !!!!!!! Alakítás úgy a kapcsolatodat, hogy neked is jó legyen, ne kifelé kacsintgass.

2019. júl. 23. 01:01
 42/75 anonim ***** válasza:
*Alakítsd
2019. júl. 23. 01:02
 43/75 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pszichopata, bár Yagami Light karakterének megismerése óta azt gondolom, nem lehet rossz annak lenni. :D Jó stílusa van!
2019. júl. 23. 01:20
 44/75 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem bizonyítja az elméleted helyességét, és annyiban valóban pszichopata vagy, hogy nem tudod felfogni, hogy más emberek másképpen működnek. Maradjunk annyiban, hogy a hozzád hasonló takony gerincűek számára a fair play nem opció, felelősséget vállalni a döntésekért nem tudtok, mély, stabil érzelmeitek nincsenek, épp ezért nem "hisztek" ezek létezésében. Semmit nem tudsz a világról, a kis elméletedet sem tudod bizonyítani, nem is lehet. :-)
2019. júl. 23. 08:55
 45/75 A kérdező kommentje:

Az elmélet teljesíti a tudományos módszer 2 nagy követelését:

1. Tökéletesen leírja a megfigyeléseket.

2. Előrejelzéseket lehet vele tenni.

Egy elméletet (modellt) akkor szoktak felülvizsgálni, ha olyan adat szivárog be, amely ellentmondásban van a megfigyelésekkel. Ezekben az esetekben az elméletet vagy javítják, vagy elvetik.

Amit én mondok, annak gyökereit már Darwin is felfedezte, amikor az 1859-ben megjelent nagyhatású művében kifejtette a szexuális szelekció témakörét, amely talán első nyom volt arra vonatkozóan, hogy a romantikus szerelem illúzió, mivel a természetnek más elképzelései vannak a nemekkel kapcsolatban.

Valóban igaz, hogy mások az emberek, azonban az evolúciósan berögtült szokások ma is működnek. Az agynak ugyanis nem volt ideje még felzárkózni a modern technológiához, márpedig az evolúció célja a túlélés és a gének átadása, se több, se kevesebb. Minden eköré épült fel, a többi csak cukormáz. Ahogyan Lotto professzor is kifejtette a könyvében (Láss csodát), nem is a valóságot látjuk, csak azt hisszük.

[Megjegyzés: azokban az underground közösségekben, ahol a pasik egymás után kúrják a nőket, már rég ismert valamilyen szinte az, amit elmondtam. Csak a médián felnőtt, mainstream ágazat vallja a hagyományos álláspontot, akik a legtöbbet küszködnek a párkapcsolatokkal, az underground vonalhoz képest, akiknek nincsenek olyan gondjaik. Ez is az elméletem felé billenti a mérleget]

2019. júl. 23. 09:48
 46/75 anonim ***** válasza:
85%

Kérlek, legalább mondd hogy soha nem akarsz gyereket akinek továbbadhatod ezt az elméletet...

Javaslom a vasectomiát.

2019. júl. 23. 10:15
 47/75 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd inkább a Cosmo magazint, vagy hallgadd valamelyik celeb párkapcsolati tanácsadót az RTL klubbon, ahol a te elméleteidet népszerűsítik ahelyett, hogy ide írogatsz.
2019. júl. 23. 10:25
 48/75 anonim ***** válasza:
94%
Az a gond, hogy te nem vagy objektív megfigyelő. És nem végeztél széles körű, tudományos mintavételt. Továbbra is a saját kis ferde világod börtönéből ontod az észt. Olyan messze vagy a tudománytól, mint Makó Jeruzsálemtől. Legalább végezz el egy pszichológia szakot és tudj le pár év kutató munkát, mielőtt a kis elméleteiddel fárasztod a jónépet. Röhejes vagy.
2019. júl. 23. 11:15
 49/75 anonim ***** válasza:

47: nincs szükségem ilyesmire, de kösz a tippet. Bocs hogy belegázoltam a kis lelkedbe.

A véleményem az, hogy te egy becsapott, érzékeny, sérült, bizalmatlan pasi vagy elferdült értékrenddel és ezt nem lenne jó továbbadni a következő nemzedéknek. Saját magadat is győzködöd ezekről a zagyvaságokról amiket írsz ahelyett hogy megpróbálnád feldolgozni a téged ért sérelmet. Megerősítésért írtál ide, de ezt maximum csak hasonlóan sérült emberektől kaphatod meg.

Kívánom hogy élj boldogan a felfogásoddal, de továbbra is kérlek ne add ezt tovább. A gyereked anyját sem fogod tisztelni mint a többi nőt és ez nagyon rossz példa. A család elárulása százszor rosszabb mintha kötöttségek nélkül csak kfélsz olyanokkal akik tisztában vannak a nézeteiddel.

2019. júl. 23. 11:26
 50/75 anonim ***** válasza:
100%
Számomra hihetetlen,hogy egyesek miért nem képesek felfogni azt,hogy vannak emberek akik a büdös életben nem fogják megcsalni azt,akit szeretnek.Nincs olyan,hogy szeretek valakit, aztán hirtelen jön egy jobb.Minden párkapcsolatért meg kell dolgozni.Kezd elmúlni a szerelem?Akkor tenni kell azért,hogy fennmaradjon az érdeklődés mindkét fél részéről.Nem lecserélni a másikat.Amit te összehordasz,az nem törvény,nem is tudom miért beszélsz úgy,mintha legalább egy Charles Darwin lennél.Aki, akár hiszed, akár nem,csak egy ember volt a sok közül.Így nem tévedhetetlen.Senkinek nem fogod a szájába tömni az elméletedet.Azt hiszed,hogy te mondjuk odamész egy 40 éve házas férfihoz,vagy nőhöz és rá tudod majd venni bármelyiket is,hogy csalják meg azt az embert,aki 40 éve jóban-rosszban a társuk volt?Meg olyanokat írsz,hogy az emberek az önzőségük miatt nem tudják elfogadni,ha a párjuk megcsalja őket.Nos,az én VÉLEMÉNYEM szerint,aki minden nap más embert kíván meg és akár megkapni,az az önző.Miért lenne azonban egy olyan ember önző,aki elvárja a másiktól,hogy rajta kívül ne feküdjön le másokkal?Ez nem önzőség.Ha valakinek nem tetszik a monogámia,akkor éljen nyitott kapcsolatban.Viszont ne kényszerítsen bele senki egy alapvetően monogám embert abba a helyzetbe,hogy elviselje,hogy megcsalják.Amúgy van a szerelemnél egy sokkal erősebb érzelem.A szeretet.Ha én szeretek valakit,akkor nem érdekel, hány ember van,aki jobban nézhet ki nála, mások szerint,akkor is őt szeretem,mert szeretem.Tudom,a mai világban inkább azt a kérdést kéne feltenni,hogy miért számít a hűség olyan keveset másoknak?
2019. júl. 23. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!