Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?
Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.
Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.
Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.
Fuhbazz+... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Törvény az, hogy a hozzád hasonló selejteknek is ugyanúgy van pl. szavazati joga, gyerekvállaláshoz való joga, stb..., mint a normálisaknak. Ez törvény.
Amiről te beszélsz, az a te saját kis beszűkült hozzáállásod a világhoz, pontosabban a párkapcsolatokhoz.
Nem az a qrva nagy baj veled, hogy így gondolkodsz, lelked rajta, egs! Az a baj, hogy a fhaszságodat valamiféle dogmaként fogod fel, és erőszakosan nyomatod mások arcába. Ez a viselkedés, + a rendkívül beszűkült idiotizmusod tesz téged selejtté.
A nők esetében "jobbnak tekinteni valakit", inkább azt jelenti, hogy erősebb, intenzívebb érzéseket vált ki belőle másik, - még ha nem is annyira jóképű, - mint az az ember, akivel együtt van.
Mivel a nőket az érzelmei irányítják két lehetőség van:
1. Tantaluszi kínok közepette visszafogják önmagukat.
2. A párjuk elé állnak, és megmondják, hogy beleszerettek másba.
A második esély a reális inkább. Persze a tisztesség úgy kívánná, hogy ezt a megcsalás előtt tegyék. Azonban ekkorra már megkeféltették magukat az új pasival, és megbizonyosodtak róla, hogy ha dobják a régit, az új velük marad.
Ez van gyerekek, ha bem hiszitek, majd megtapasztaljátok.
Nem muszáj velem egyetérteni. Nyugodtan látogasd akkor azokat a topikokat, amik azt tanítják, hogy a párok mennyire hűségesek egymáshoz, és ha valakit igazán szeretünk, azt nem csaljuk meg.
Ez a topik azonban egy alternatív valóságot vázol fel, ami ellentmondd a hagyományos modellnek, ami a világban elterjedt. Megértem én, ha ez nem tetszetős, de ebben az esetben nincs keresnivalós itt.
"Ez a szabály ebben a világban."
Ember, mi ez a felfogás? Ez már-már a Flowey örök "igazságát" juttatja eszembe:
Sajnálom, hogy Édesanyád ezt tanította neked, mert nem tudott jó példát mutatni, hogyan kell tisztelni egy nőt.
Elég kezdetleges módon nyilvánulsz meg a párkapcsolatról, gondolom téged soha nem szerettek igazán. Tudod, vannak emberek, párok, akik életük végéig hűségesek, és nem a te törvényed szerint élnek. Hála istennek. Te csak egy hang vagy, szerintem nincs még egy ilyen ember a földön, aki ugyan így gondolja ezt, mint te. Nem, nem ez a törvény, se szabály... Vannak primitív emberek, átlagos emberek, és intelligensek. És vagy te meg a külön kis életed, a külön kis szabályaiddal. Hány éves vagy? Hány nőt szerettél igazán? Téged hányan szerettek igazán? Voltál boldog valaha parkapcsolatban? Nekem nem kell megválaszolnod, elég ha magadba nézel. Téged nagyon félreneveltek, amit a kérdésedben kifejtesz, olyan érzésem van rólad, hogy téged soha nem szeretett senki. Az okoz ekkora lelki gyötrelmet az életben. Mert te gyötrödsz, egy lelki roncs vagy. Dughatsz ezer nővel, modellel, csúnyábbakkal, te akkor is csak egy sz@#@arkupac maradsz. Nem hogy törvényhozó
🤣
Mondjuk arról a témáról, ha valakit senki nem szeretett, nem kellene így beszélni, mert ez egy nagyon szomorú dolog. Én már csak tudom.
Teljesen igazad van kérdező, énis eszerint a tanítás szerint élek. Azzal vagyok akivel éppen kedvem van.
Pacsi.
Látszik, hogy érzelmileg felkavart a téma, szóval feleslegesnek tartanám lereagálni. Annyit azért elmondok, hogy egy állítás helyessége nem függ az állító személyétől, vagyis függetlenül attóly hogy igaz-e, amit rólam mondtál, érvelési hibát követsz el, amelyer szalmabábérvelésnek nevez a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!