Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyen nagy dolgot megcsalásból?
Alap, hogy ha az ember talál valakit, akit jobbak minősít valamilyen szinten a párjával, akkor dugni fog vele. Ez a szabály ebben a világban.
Az összes megcsalt, csak azért veri a nyálát, mert neki nem akad a párjánál jobb, vagy ha igen, akkor tantaluszi kínok közepette önmegtartóztatást végez, hogy megmaradjon a becsülete, de legbelül tiszta frusztált.
Ez van, gyerekek. Volt, hogy nekem is megdugta más pacák a nőmet, máskor meg én szedtem fel más csaját. Na ennyi, szóval nyugodjatok le, ez a törvény.
Személyes véleményem szerint a megcsalás egy jó dolog, és CSAK a beképzelt egosita emberek azok, akik hőzöngenek miatta.
Nekem egy megcsalás volt az én életemben az, ami után rádöbbentem, hogy rossz úton járok. Azt hittem egy király pasi vagyok, akiért oda van a csaja, de rá kellett jönnöm, amikor elvették a nőmet, hogy nem. Ez elindította bennem a változást, és ma ott tartok, hogy sokkal több lehtletőségen van nőkkel lenni, mint korábban.
A megcsalás lélektani szempontból jót tett nekem, lényegében megváltoztatta az életemet, jó irányba!
Ha meg velem csalja meg a nő a pasiját az is jó dolog. Sok csaj rossz kapcsolatban él, de nem mer szakítani. Ekkor jövök én ketten együtt megtesszük az utolsó lépést, és kiszabadítom egy szar kapcsolatból.
Szóval nekem nincs ezzel a dologgal kapcsolatban rossz véleményem. Teljesen természetes dolog, amely pedagógiai szemszögből tudja nevelni a tudásra szomjas embereket. Az olyan beképzelt csőcseléket meg, mint amilyen ti vagytok, megbotránkoztatja, mert fájdalmas szembenéznetek önmagatokkal.
Teljesen mindegy, hogy ki mennyire szereti a párját. A törvény az, hogy ha jön egy harmadik fél, aki erősebb érzelmeket generál az emberben, mint akivel jeleneg együtt van, akkoe biztos, hogy dobni fogja azt. Ez kb. ugyanaz, mint amikor a "Ha eljön Joe Black"-ben Brad Pitt csak úgy megjelent a kávézóban a semmiből és elindított valamit a nőben, miközben flörtölgetett vele. Ennyi!
Pasik esetében egyébként -akik erősen vizuálisak - egyszerűbb a félrelépés, mint a nőknél, akiknek inkább a lelki dolgok a fontosabbak. Bármelyik szerelmes pasi dobná az átlagos barátnőjét, ha egy kb. 175 cm magas Victoria's secret modell várná az ágyban, szexi fehérneműben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!