Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban belémszeretett a nő. Mit tegyek?
Ha ki akar tálalni akkor bármit teszel ugyis ....
Lehet ha tiltod mérgében azonnal rohan a párodhoz elmondani a dolgokat
Inakbb békésen próbáld rendezni
Az egyetlen esélyed, hogy a párod tőled tudja meg, hogy félre k_urogattál hónapokon keresztül., mert ha már a randizgatásba is azért mentél bele, ki ne tálaljon a csaj, akkor ha elküldöd a náthásba, hogy te többet nem akarsz ennél, mérget vehetsz rá, hogy első dolga lesz borítani a bilit.
A tetteidnek pedig vállald a következményeit, akármik is lesznek azok
Ha nem lett volna egyértelmű, én a férfi vagyok.
A nők döntően azért mennek bele, mert már részükről alakul az érzés.
Ami célra vezető, ha bunkó leszel és ő küld el ezért. Ilyen esetekben, tiltás, elzárkózás, nem szokott eredményes lenni, mert ő megakarja még egyszer, meg még egyszer, meg még egyszer beszélni a dolgot, hátha meggyőz.
Viszont ha ő küld el a bunkóságod végett, akkor nem fog keresni már.
Ez hogy lehet... Van párod sok sok éve és soha nem hagynád el.
Szereted, de kell a plusz másokkal...
És itt ez a szexkapcsolat :(
Még mennyi lesz? Vagy minden jó pasi ezt csinálja?
Bezzeg a nőknek alap, hogy legyen tartásuk..
Nőként mégis mit várjak a világtól, ha a férfiaknak áll a világ...
Remélem leszek olyan szerencsés, hogy nem egy olyat találok, mint te.
Válasz a kérdésre, hogy amit ezzel az idegen nővel műveltél csak mégjobban vonza őt...
Egy pár orgazmus miatt kockáztatni a jövendőbeliddel a kapcsolatot.
Remélem ő is ezt csinálja veled. :)
Itt most csak Te vagy bereccsenve,hogy majd elmondja a párodnak,vagy tényleg mutatott olyan jeleket a szeretőd,hogy ezt tenné,ha nem mêsz el vele kvzni?
Mert ha nem,akkor csak add ki az ùtját.Minek van szeretőd,ha annyi mersz nincs benned,hogy nem kezdesz el félni a saját szeretődrtől?Ráadásul ùgy tűnik egész idő alatt így állt a helyzet.Néha muszáj vállalni a kockázatot.
A másik lehetőség,hogy előveszed a nem áll fel rád a farkam éned,gondolj a szomszéd néni pattanásos,szőrö hátára,mit tudom én.(persze fogalmad sincs miért).Aztán ha közben még tapló is vagy,és egyéb gusztustalan viselkedést produkálsz,akkor magától elküld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!